0

5. Haapsalu noorte filmitegijate õhtu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tänavu on taas huvilistel võimalik tulla augustikuu õhtut nautima vabaõhukinno, seda 5. korda toimuvale Haapsalu noorte filmitegijate õhtule, mis toimub 19. augustil kell 21.30 Haapsalu Loomekeskuse hoovis (Jaani 2).

Sündmust korraldab filmisõpradest koosnev seltskond, kelle eesmärgiks on pakkuda tasuta filmi näitamise ja vaatamise võimalust Haapsalu ja Läänemaa publikule.

Suve hakul välja hõigatud üleskutsele on mõned filmihuvilised juba vastanud, kuid korraldajad ootavad veel filme. Niisiis kui oled 14-30 aastane või noorusliku mõtteviisiga Läänemaaga seotud filmitegija, siis just sinu lühifilmi kohta infot ootamegi. Rohkem infot leiab Haapsalu noorte filmitegijate õhtu Facebooki lehelt.

Fotod: Haapsalu noored filmitegijad

filmi noored filmitegijad

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz