1

Kasari jõgi osaleb Seikle Veel kanuukampaanias

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Sel suvel rõõmustab aktiivseid inimesi kampaania Seikle Veel, mis kutsub sõitma kanuudega mööda Eesti ja Läti jõgesid. Läänemaalt osaleb kampaanias Kasari jõgi, millel kanuumatku pakub Estonian Nature Tours.

Paljud jõgedel renditavad kanuud on varustatud spetsiaalse kleebisega, millel on unikaalne kood. Kui kanuutaja registreerib oma sõidu koos selle koodiga kodulehel või saadab koodi SMS numbrile 15977, võib ta võita põnevaid auhindu.

Upes Oga - EST - zilsSeikle Veel kleebised on saanud ka Estonian Nature Tours'i kümme 3-kohalist kanuud. Ettevõtte juht Marika Mann annab Kasaril kanuutajatele teada, et Kloostri silla ehituse tõttu on ajutiselt suletud paiknevad marsruudid Kasari sild-Kloostri sild ja Kloostri sild-Suitsu sild (või Penijõe sadam). Matsalu rahvuspargi piirides on soovitatav sõita marsruudil Penijõe sadam-Suitsu sild või valida edasi-tagasi kanuusõit mööda lisajõgesid ja Kasari peakanalit alguse ja lõpuga Penijõe sadamas.

"Seejuures oleme vägagi veendunud, et meie poolt Matsalus pakutavad kanuuhinnad on momendil parimad kogu vabariigis!" lubab Mann.

Kokku osaleb Seikle Veel kampaanias ligi 40 jõge Eestis ja Lätis, millel korraldavad matku poolsada matkakorraldajat.

Seikle Veel kanuumängu peaauhindadeks on seikluslikud nädalalõpud neljale parimates Läti puhkeparkides ning need loositakse välja nende vahel, kes kuni 15. novembrini teevad vähemalt ühe kanuumatka Eestis ja ühe Lätis.
Lisainfo kodulehelt  või Facebookis.

Leo Ariva

Seikleveel_kanuupilt

Kanuumatkajad. Foto: Seikle veel

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Hm
Hm

Pildil on süst, mitte kanuu.

wpDiscuz