5

Energilised plaadikeerutajad lõid Airport Jamile hümni

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Airport Jam 2014_vasakult_Erkki Sarapuu, Andres Aljaste, Andres Puusepp ja Urmas KolsarAirport Jam 2014 hümni autorid Erkki Sarapuu (vasakult), Andres Aljaste, Andres Puusepp ja Urmas Kolsar. Foto: Airport Jam

Tänavu kaheksandat ja kardetavasti viimast korda toimuv elektroonilise muusika festival Airport Jam sai United Power DJ`S klubimuusikute sisemise väe ning muusikameele kaudu ürituse rajajooni äramärkiva ja läbiraputava hümni "This is Airport Jam". Tegu on Power Hit Radio omapoolse kingitusega 25. juulil Haapsalu lähedal Kiltsis vana sõjaväelennuvälja angaarides algavale vingele 52-tunnisele peomöllule.

"Airport Jam on ainuke Eesti oma elektroonilise tantsumuusika suurüritus ja see on ka Power Hit Radio lemmikklubiüritus, seega tahtsime oma panuse anda. Seda enam, et tegu on viimase Airport Jamiga," selgitas üks hümni loojatest Andres Puusepp.

United Power DJ`S ühendab viite raadiolainete kaudu kuulajate kõrvus tuttavaks saanud nime ja need on kaks Andrest – Aljaste ja Puusepp ning Erkki Sarapuu, Marek Talivere ja Urmas Kolsar, kes on ühtlasi raadiojaama programmidirektor.

"This is Airport Jam" on electronic dance music stiilis lugu. Andres Puusepp ütleb, et edm on üha populaarsust koguv muusikastiil. Pop sound, mida viljelevad teiste kuulsuste seas näiteks Tallinnaski laineid löönud David Guetta, Hardwell, TIESTO, TJR, Calvin Harris ja paljud teised.

"Hümn on algusest lõpuni meie tehtud," rääkis Puusepp. "Kogunesime poistega, jõime õlut, kuulasime erinevaid elektroonilise tantsumuusika lugusid ja panime paika, milline hümn võiks olla ja kuidas see kõlama hakkab." Tema sõnul pani loole põhja alla Andres Aljaste. Teised aitasid hümni üles ehitada.

Power Hit Radio DJ-d saatsid loo Airport Jami korraldajatele, kes selle teiste heade hulgast parimaks hindasid.

"See on just meie üritusele mõeldud lugu ja ilmselt võtavad selle mängida ka teised DJ-d," avaldas Andres Puusepp lootust. "Meie anname Power Hit Radio kaudu loole kuuma ja tagasiside on väga hea olnud."

Power Hit Radio võtab laupäeval pealava enda käsutusse, kus õhtu peajuht on Andres Puusepp ja teine Andres teeb raadiojaamale otseülekandeid. Reede on pealaval Hirmo Faktori päev.

Kuuel laval ja areenil astuvad kahel päeval tuhandete muusikanautijate ette üle 80 DJ, kelle hulgas on nii maailmanimega tegelasi, aga ka kodumaa klubidest tuule tiibadesse saanud mehi ja naisi. Õrnalt loodavad elektronilise muusika fännid, et hümni olemasolu hoiab ehk ilusal üritusel ka järgnevatel aastatel hinge sees.

Hümn jätab Kiltsile tõttajate mõtteisse sõnad: "Yes! This is Airport Jam, jam, jam, jam…"

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
mees
mees

See lugu ei räägi millestki, pigem martin garrixi lugu siia toppitud 🙂 olgem ausad, see on kuskilt üles kopitud 😀

Tont.
Tont.

Mõne elu on küll must ja raske- aina irise iga asja kallal. Kui ei meeldi,tehke ise paremini….

m
m

ja esitab Seagal?

@ohjah
@ohjah

kõik need elektro houseid v mis iganes asjad need on, on minu silmis üksteise koopiad. kõik on nii samasugused.

ohjah
ohjah
wpDiscuz