0

Janek Soidla hoiab motokrossis liidrikohta

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Supermoto Eesti MV jätkusid Rapla kardirajal, kus head kiirust näitas ka Lääne MK võidusõitja Janek Soidla.

Quadi klassis kihutaval Soidlal oli Raplas tõsine konkurent lätlase Valerijs Kuzminsi näol. Esimeses võistlussõidus liikusid mehed masin-masinas ning finišijoone ületas esimesena läänlane, edestades lätlast 0,7 sekundiga. Teist võistlussõitu asus juhtima Soidla, kuid peagi pidi ta purunenud veermikudetaili tõttu tempot alandama ning Kuzmins läks oma teed ning Soidla heitles välja teise koha. Kahe sõidu kokkuvõttes Lääne MK sõitjale samuti 2. koht. Kiireim oli Kuzmins. Meistrivõistluste arvestuses jätkab läänlane liidrina.

Korvikunnide sarjas hoiab Janek Soidla koos Siim Valgrega samuti liidrikohta. Tihemetsas ja Pühajõel peetud krossidel napsasid läänlased klassivõidu. Viimasel etapil Jõgeval piirdusid Soidla/Valgre aga kolmanda kohaga.

Hannes Prikk

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz