Airport Jami korraldajad võtavad aja maha, et naasta tuleval aastal uuendustega

Madiken

madiken@le.ee

Airport Jam 2011. Foto: Markus Sein

“Meedias laialt levinud arusaam, et Airport Jami tappis narkoprobleem, ei vasta päris tõele,” ütles ürituse korraldaja Antti Tsugart.

Pärast kuute üsna sarnast festivaliaastat otsustasid korraldajad, et vaja oleks midagi uut. Seepärast otsustati aasta vahele jätta ja võimalikud muutused kõigi osapooltega rahulikult läbi arutada, ütles Tsugart.

“Tulevaks aastaks on plaanid paberil,” lisas ta.

Tsugart nentis, et narkoprobleem on taunitav, kuid Eestis väga levinud probleem, mis käib kaasas kõigi suurüritustega. Korraldajad plaanivad ühist arutelu nii politsei kui ka Ridala vallaga, et narkoprobleemiga võidelda.

Tsugarti sõnul on ürituse eesmärk on tuua noorteni kvaliteetne klubimuusika maailma tipptegijate poolt ja edendada Eestis klubikultuuri.

Ta lisas, et ürituse ära jäämise pärast on korraldajad saanud palju kurbi ja isegi vihaseid kirju.

“Airport jam on hääletatud juba kolm aastat järjest Eesti parimaks klubimuusika ürituseks,” ütles Tsugart. “See näitab, et meie tööd on hinnatud!”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
teadja
11 aastat tagasi

kusjuures ega need korraldajad ka kõige selgemad pole. samamoodi kenasti kommis.

muhameed
11 aastat tagasi

Kui Kapo narko laost kaob juhuslikult 40kg kanepit ära,siis ilmselgelt ei pea narko probleemiga Airport jam tegelema,

Mis narko?
11 aastat tagasi

Vaadake, narkoprobleem on probleem, aga imelik on see mis otsast on narkoprobleem seotud Airport Jam.-iga? Kui see tulnukas ei tõmba ennast ärajääval Jamil pilve, siis tehakse seda mujal. Narkar on narkar.

just!
11 aastat tagasi
Reply to  Mis narko?

õige jutt! narkar on narkar

Et siis
11 aastat tagasi

kui need muudatused üüberhead ei ole siis nägemist.

Indrek
11 aastat tagasi

18.august 2012 Peipsi ääres Kasepääl,,,veelgi võimsam ja lahedam klubimuusika üritus sel aastal tulemas ,, info peatselt ,,olge ootel,,,

Annely
11 aastat tagasi
Reply to  Indrek

Ehk rohkem infot ürituse kohta?

Juhan
11 aastat tagasi
Reply to  Indrek

Ahh lõpetage ära, kui tuleb veelgi võimsam ja lahedam siis oleks see info juba suve alguses kõigile klubi muusika sõpradele teada olnud. Ei ole mõtet teha järjekordset eelmüügi järgi korraldatavat üritust.

Jah
11 aastat tagasi

See oli suve oodatuim üritus. Tore et järgmine aasta jätkate

M.R
11 aastat tagasi

Kindlasti peab see üritus tulevasel aastal toimuma! See on üks ja ainus suve suurim klubimuusika üritus! Kahju, et see aasta ei toimu. Kõik, kes Airport Jami ootavad, jõudu ja jaksu teile! 🙂

njh
11 aastat tagasi

ootame siis järgmist aastat:) samas on hea ka kui vahele ikka jääb:) siis korraldajad saavad ennast koguda ja korralike artiste kohale kutsuda:)..