0

Tuuli püsib Muhu väina regatil Folkbootide seas liidrikohal

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tuuli muhu väin piret salmistuJaht Tuuli, kapten Olev Oolup, Haapsalu Jahtklubi. Foto: Piret Salmistu

Pärast eilset puhkepäeva Pärnus suundus Muhu Väina regati laevastik neljapäeva õhtul kell kuus regati kõige pikemale, valdavalt öistes tingimustes purjetatavale, Pärnu-Roomassaare etapile. Kui mullu sõideti vahemaa Pärnu–Roomassaare vaid 12 tunniga, siis tänavu jõudis kõige kiirem jaht kohale Roomassaarde 18 tunniga, väiksematel jahtidel kulus selleks aga enam kui terve ööpäev.

Folkbootide klassis on esikolmik endiselt sama – liider on Tuuli (Haapsalu JK), teisel kohal on Greta (Kalev JK) ja kolmandal Topu (Kalev JK).

Pärast täna lõppenud Pärnu-Roomassaare etappi, mis oli ühtlasi ka regati viies, läks tulemustes kõige halvema sõidu tulemus mahaarvamisele, mis omakorda segas kaarte ja muutis koondulemusi.

Homme hommikul kell 10 antakse Roomassaare lähistel start pika regati viimasele etapile – Roomassaare ringile, mis selgitab lõpliku paremusjärjestuses seitsmes grupis, sealhulgas Eesti meistrid avamerepurjetamises klassides ESTLYS III ja Folkboot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz