Lääne Elu paberleht laupäeval, 19. juulil

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

image

Kuigi majandusministeerium väidab, et saatis 12 laevafirmale kutsed Väinamere parvlaevakonkursil osalemiseks, pole enamik neist kutset saanud.

* Keelpillifestival ja rahvusvahelised keelpillikursused toovad Haapsallu noori ja vanu keelpillimängijaid, kelle esituses kuuleb nii Mozartit kui ka rahvamuusikat.

* Keedika külapäev tuleb tänavu uhkem kui ei kunagi varem, sest esinema tulevad Ivo Linna ja Anne Veski.

* Lääne Elu käis Osmussaarel! Loe reportaaži.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maamees
9 aastat tagasi

Eelmine lugu nutab ref.nimekirja pärazt. Miks siis linlased valisid selliseid nägusid kes linna väljanägemise jaoks on kõvasti panustanud ?

?
9 aastat tagasi
Reply to  maamees

too mõni näide

Suklesele
9 aastat tagasi

Täiesti õige, et IRL sellise ettepaneku tegi. Miks ei peaks leht sellest kirjutama, millest siis veel? Tuulbergi “komisjonist” polnudki ju muud oodata. Sukles rääkis oma loo ära, komisjon kiitis takka. Pandagu tähele, mis tempoga see kõik käis. Täielik tsirkus. Kunagi maksis FraMare ja taastusravila afäär Suklesele linnapea koha. Kurvastuseks on rahval haugi mälu ja veel suuremaks kurvastuseks olid vahepealsed linnapead suhteliselt nõrgad. Teised erakonnad on vähemalt otsinud uusi linnapäid, reformarite jaoks on Sukles nagu jumal taevas, tõenäoliselt ehib end veel 10 aastat võõraste sulgedega. Aga noh, eks võtke reformi volinike nimekiri ette, mida sealt tahta.

kadeduseuss
9 aastat tagasi
Reply to  Suklesele

räägib siin kommentaaris kõvasti. Ega teiste mustamisega endale head ei tee.

Unekas Juu
9 aastat tagasi

Olen LE lugeja ja ei näe selle laevatralli suhtes mingit kallutatust. Ilmselt oravapojukesed tunnevad oma pesas toidupuudust. Asi on ju mäda ja seda võib julgelt öelda igaüks, kes osalenud vähempakkumistel. Poliitiliselt puhas jätk linnapea poolt oleks taandamine linna juhtimisest ja asjaolude selgumiseni. Asjaolud saavad aga selgemaks, kui uurimise võtavad endale sõltumatud eksperdid. Kuidas saada aru sellisest sõltumatusest, et linnavolikogu revisionikomisjoni esimehe panid paika omad semud ja selle komisjoni liikmed vist jällegi omad semud. Öelge siis palun, kes nendest komisjoni liikmetest oma kohast ilma jääda tahab ja pappi saada ei tahaks?

muidugi
9 aastat tagasi

poliitika. Riigikogu valimised on tulemas ju ja kampaania käib

Kätlin
9 aastat tagasi

Üsna kiirelt tuli see ka välja.

eh
9 aastat tagasi

No nii, ikkagi poliitika on selle laevatralli taga. LE võiks vähemalt püüda näida mittekallutatud.