0

Soome kaater sõitis madalikule

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

25. juunil kell 15.35 sai JRCC Tallinn, et Väinameres on madalikul Soome lipu all sõitev kaater, mille pardal on kaks täiskasvanut ja laps. Esialgsetel andmetel inimelud ohus ei olnud.

Sündmusele reageeris Haapsalu kordoni mootorpaat. Kell 15.50 saadi õnnetusse sattunud aluselt teade, et nad on omal jõul madalikult lahti saanud ja suunduvad Haapsalu sadamasse. Haapsalu kordoni mootorpaat saatis alust teekonnal ja sadamasse jõuti kell 17.30. Alust juhtinud 40-aastase mehe sõnul põhjustas õnnetuse navigeerimisviga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz