Ridala kalmistul avati mälestuskivi Erametsakeskuse algatajale

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Mai lõpus paigaldati pere ja sõprade ringis Ridala uuel kalmistul mälestuskivi Erametsakeskuse algatajale Toomas Krevaldile.

Maalehe vahelehena ilmunud Metsaleht kirjutab, et mälestuskivi paigaldamine oli seotud sellega, et tänavu 19. aprillil oleks Toomas Krevald saanud 50aastaseks. Erametsakeskus, mille algatajaks ta oli, tähistas kevadek 15. aastapäeva.

Toomas Krevald oli üks tänapäeva erametsanduse kujundajaid. Oma aktiivseil aastail, 1990. aastate lõpus ja 2000. aastate alguses, võttis ta sageli sõna aktuaalsetel teemadel nagu metsaomanike ühistegevus ja metsaomanike osalemises seadusloomes.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments