Gramm kanepit maksab 10 ööpäeva jagu üldkasulikku tööd

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Reedel toimus Haapsalu kohtumajas istung Marko Milleri üle, keda süüdistati narkootilise või psühhotroopse aine väikeses koguses ebaseadusliku edasiandmise eest nooremale kui 18aastasele.

Süüdistuse kohaselt ostis Miller möödunud aasta 31. detsembril Tallinnas Indrek Mändlalt ühe grammi kanepit ning andis selle samal õhtul Kullamaal üle oma 17aastasele vennale, kes keeras sellest kaks suitsu.

Kokkuleppemenetlusega määras kohus Millerile neli kuud vanglakaristust, mis asendati 240 tunni üldkasuliku tööga, mis tuleb ära teha kuue kuu jooksul. Sel ajal on Miller kriminaalhooldaja valve all ja tal on elukohast lahkumise keeld. Samuti tuleb maksta menetluskulud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ahtu
6 aastat tagasi

Ära pabista, need on minu kaitse all.

Joodik
9 aastat tagasi

aga mis neist värdjatest saab, kes istuvad nv kaubamaja ees autos ja punnitavad silmi. kogu aeg käib haapsalus narko äri ja seda agade algusest saati. miks kunagi kedagi vahele ei võeta või on nad mõne suurema kala tanki pannud, et saavad nii rahulikult siin toimetada. kas ei hakka mitte sealt parklast, klubidest need esimesed suitsud ja triibud pihta? mitte vangi panna vaid linnas luuaga koristama oleks vaja sellised tegelased panna.

abc
9 aastat tagasi
Reply to  Joodik

Miks? Mida nad tegid?

bla
9 aastat tagasi

Lust lugeda kuhu kohtute/uurijate aeg ja maksumaksja raha kulub.