4

Gramm kanepit maksab 10 ööpäeva jagu üldkasulikku tööd

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Reedel toimus Haapsalu kohtumajas istung Marko Milleri üle, keda süüdistati narkootilise või psühhotroopse aine väikeses koguses ebaseadusliku edasiandmise eest nooremale kui 18aastasele.

Süüdistuse kohaselt ostis Miller möödunud aasta 31. detsembril Tallinnas Indrek Mändlalt ühe grammi kanepit ning andis selle samal õhtul Kullamaal üle oma 17aastasele vennale, kes keeras sellest kaks suitsu.

Kokkuleppemenetlusega määras kohus Millerile neli kuud vanglakaristust, mis asendati 240 tunni üldkasuliku tööga, mis tuleb ära teha kuue kuu jooksul. Sel ajal on Miller kriminaalhooldaja valve all ja tal on elukohast lahkumise keeld. Samuti tuleb maksta menetluskulud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ahtu
Ahtu

Ära pabista, need on minu kaitse all.

Joodik
Joodik

aga mis neist värdjatest saab, kes istuvad nv kaubamaja ees autos ja punnitavad silmi. kogu aeg käib haapsalus narko äri ja seda agade algusest saati. miks kunagi kedagi vahele ei võeta või on nad mõne suurema kala tanki pannud, et saavad nii rahulikult siin toimetada. kas ei hakka mitte sealt parklast, klubidest need esimesed suitsud ja triibud pihta? mitte vangi panna vaid linnas luuaga koristama oleks vaja sellised tegelased panna.

abc
abc

Miks? Mida nad tegid?

bla
bla

Lust lugeda kuhu kohtute/uurijate aeg ja maksumaksja raha kulub.

wpDiscuz