12

Puises põles rookatusega maja (lisatud fotod)

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna kella 16 paiku teatati häirekeskusele majapõlengust Ridala vallas Puises. Kümmekond aastat tagasi ehitatud rookatusega palkmaja põles päästjate saabudes lahtise leegiga. 

Haapsalust kohale sõitnud päästjad suutsid tulele kella 17 paiku piiri panna. Päästjate tööd lihtsustas see, et lähedalolevast tiigist saadi hästi kätte kustutusvesi.  

Pärast tulele piiri panemist jätkus järelkustus ja valve. Haapsalu operatiivkorrapidaja Janno Osa sõnul muudab olukorra keerulisemaks tugev tuul, mis võib tule uuesti üles puhuda. 

Tulekahjus hävis maja katus, kuid seinad jäid püsti. 

Fotod: Urmas Lauri

Tulekahju Puises 002 Tulekahju Puises 007 Tulekahju Puises 017 Tulekahju Puises 044 Tulekahju Puises 049 Tulekahju Puises 056 Tulekahju Puises 074 Tulekahju Puises 110 Tulekahju Puises 111 Tulekahju Puises 116 Tulekahju Puises 125 Tulekahju Puises 142 Tulekahju Puises 148 Tulekahju Puises 162 Tulekahju Puises 172 Tulekahju Puises 183 Tulekahju Puises 187 Tulekahju Puises 188 Tulekahju Puises 192 Tulekahju Puises 196 Tulekahju Puises 204 Tulekahju Puises 211 Tulekahju Puises 226 Tulekahju Puises 235 Tulekahju Puises 239 Tulekahju Puises 245 Tulekahju Puises 249 Tulekahju Puises 259 Tulekahju Puises 278 Tulekahju Puises 279 Tulekahju Puises 286 Tulekahju Puises 287 Tulekahju Puises 289 Tulekahju Puises 290 Tulekahju Puises 293 Tulekahju Puises 295

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Inimene
Inimene

Kas koertele on uued kodud leitud ? Kui pole oleks meie perel võimalus aidata kuid ei tea kuidas ühendust võtta saaks ?

Marju
Marju

Alexandra Daniela Õunap selline nimi tuli FB otsingust välja. Väiksem koer on leidnud koha, aga suurem on uue pere ootel!

lugeja
lugeja

Nii suurt toredat koera oleks küll kahju ära anda! Ta ju perega “kokku kasvanud”, hakkab igatsema….Loodame, et leidub sobiv ja parim lahendus!

maanja
maanja

Idikad olete või? Jätke inimesed rahule, te ei tea nende olukorda, las ikka ise otsustavad, jätke tõesti endale need targutamised. Kahju, et nii juhtus 🙁

To inimene
To inimene

Koerad ja lapsed võrdselt koheldud…..?Tule taevas appi….? Lapsed sünnivad perre aga lemmikloomad ostetaks-soetatakse perre.Loomad varjupaikades,lapsed lastekodudes.Koerte eest hoolitsust 15 aastat,laste eest 50 aastat.Kus on siin loogiline võrdsustamise koht?

Inimene
Inimene
Miks ei võiks koeri lastega võrdsustada? Loomad sõltuvad meist sama palju, kui väiksed lapsed, nii vaimselt, kui füüsiliselt. Eestlaste viga ongi see, et koduloomi ei võrdsustata lastega, kui seda tehtaks, siis oleks meie varjupaikades vähem hüljatud loomi. Koerad vajavad pidevalt hoolt 10-15 aastat, täpselt nii kauaks kuni neile eluiga antud. Mulle jääb Linlasega sarnane mulje, et pere ei jäänud täiesti tänavale, vaid kaotati üks eluasemetest. Miks ei saaks siis koeri teise kodusse viia või ajutiselt midagi kokkuleppida abistajatega? Pigem jääbki mulje, et nüüd on võimalus tülikatest tegelastest vabaneda. Muidugi on kahju, et selline traagiline asi juhtus, aga loomad pole ju… Loe rohkem »
Linlane
Linlane

Jube kergesti hakatakse teistele näpuga näitama ja ette kirjutama, mida ja kuidas. Kulla ”arusaamatu” – pea oma tarkus endale ! Sinult ei palutud nõuandeid ! Igal asjal on oma põhjus ja lapsi koertega võrdsustama hakata on täiesti kohatu.
Fakt on see et koerad VAJAVAD kodu. Üritame aidata !

arusaamatu tegu
arusaamatu tegu

Kui nüüd peaks hirmus õnnetus juhtuma ja nö linnakodu maha põlema, kas siis annaksite lapsed ära…ei ole ju kuhugi panna enam. Inimesed, võtke kokku ennast. Sündmus on loomulikult õudne ja minu südamlik kaastunne Teile, aga selle pärast koeri ära anda…??? Tegemist on ju samamoodi perega.

trackback
Puises põlenud maja pererahvas otsib koertele uut peremeest | Lääne Elu

[…] läks, vaid mõni sein jäi püsti," kirjeldab Õunap eilset põlengut. "Selle tõttu vajavad KIIRESTI uut kodu kaks koera. Neist üks on berni-alpi […]

Ahto
Ahto

Tegelikult on ju huvitavaid pilte palju .Vanameister Tarmulale on järelkasv olemas.

..
..

Mulle jäi ka see pilt silma, st läks hinge.

wpDiscuz