PERH tahab haigla nõukogus enamust

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa haigla haldamiseks on kavas luua uus sihtasutus, mille nõukogus oleks enim hääli Põhja-Eesti regionaalhaiglal (PERH).

Läänemaa haigla nõukogu andis kolmapäeval haigla nõukogu esimehele Urmas Suklesele loa alla kirjutada ühiste kavatsuste protokollile PERHiga pärast seda, kui plaane on tutvustatud Haapsalu linnavolikogule.

Allkirjastamist ootavas ühiste kavatsuste protokollis on kirjas, et PERH on valmis Läänemaa haiglas osutatavate teenuste arendamist toetama investeeringuga, mis realiseerub sissemaksena sihtasutuse sihtkapitali.

„Selleks, et regionaalhaigla saaks tulla asutajaks, tuleb teha uus ühing, kus meil oleks nõukogus enim hääli,” selgitas SA Põhja-Eesti regionaalhaigla juhatuse esimees Tõnis Allik kolmapäeval Läänemaa nõukogu istungil.

Investeeringu suuruseks pakkus Allik 1–2 miljonit eurot. „Arvame, et selle aasta septembriks võiks nn otsustuspakett valmis olla,” ütles Allik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments