Epeenaiskonna treener Kaaberma: igat võistlust ei saa võita

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Epeenaiskond em Foto: Võistluse videoülekande ekraanitõmmis

Eesti epeenaiskond (koosseisus Julia Beljajeva, Irina Embrich, Erika Kirpu ja Kristina Kuusk) sai täna Strasbourgis toimuvatel vehklemise Euroopa meistrivõistlustel neljanda koha, sealjuures pronksimatš kaotati Itaaliale 42:45. Naiskonna treener Kaido Kaaberma tunnistas, et esmased muljed võistluse järel on küll nukrad, ent mullu Euroopa meistriks tulemine ei tähenda, et igal aastal peaks sama hästi minema, kirjutas Postimees.

"Eks emotsioonid on natuke nukrad,» tunnistas Kaabermaa pärast võistlust. "Oleks medal käes olnud, oleksid muljed paremad, aga ega praegu väga kiita ei ole. Matš Itaalia vastu läks käest ära," rääkis Kaaberma pronksikohtumisest.

"Järgmisel kuul ootavad juba ees maailmameistrivõistlused, seega proovime seal ära realiseerida selle vormi, mis siin realiseerimata jäi," andis Kaabermaa mõista, et naiskond vaatab juba juulis Kaasanis toimuva MMi poole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments