1

Tiitlit kaitsnud Eesti epeenaiskond lõpetas EMi neljanda kohaga

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Strasbourgis toimuvatel vehklemise Euroopa meistrivõistlustel pidi tiitlit kaitsnud Eesti epeenaiskond (Julia Beljajeva, Kristina Kuusk, Erika Kirpu ja Irina Embrich) leppima neljanda kohaga, kaotades pronksimatšis Itaaliale 41:45. Kristina Kuusk oli pronksimatšis varuvõistleja ning rajake ei pääsenud.

Kohtumise esimeses pooles oli Eesti naiskonnal pidevalt mõnetorkeline eduseis. Viigiseis 26:26 tuli kaheksandas matšis, kus maailmameister Julia Beljajeva alistus viie torkega Rosella Fiamingole (26:31). Ankrunaine Irina Embrich võitis küll minimatši värske Euroopa meistri Bianca del Corretto vastu 15:14, kuid Eestit see enam pronksile ei aidanud.

Strasbourgis toimuvatel vehklemise Euroopa meistrivõistlustel jõudis Eesti epeenaiskond kindlalt kaheksa parema hulka, alistades avamatšis 45:21 Tšehhi koondise. Teises ringis saadi sama võimsalt 45:23 jagu Šveitsist ning pääseti poolfinaali. Seal tuli aga tunnistada maailma edetabelit juhtiva Venemaa neliku selget 43:31 paremust.

Kolmanda koha matšis mindi vastamisi Itaaliaga, kes jäi teises poolfinaalis 24:29 alla Rumeeniale.

Mullu tulid eestlannad samas koosseisus Euroopa meistriks.

Pronksimatš. Fotod: võistluse videoülekande ekraanitõmmised

Epeenaised em Epeenaised em2 Epeenaised em3

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
trackback
Treener Kaabermaa epeenaiskonna neljandast kohast: igat võistlust ei saa võita | Lääne Elu

[…] Irina Embrich, Erika Kirpu ja Kristina Kuusk) sai täna Strasbourgis toimuvatel vehklemise Euroopa meistrivõistlustel neljanda koha, sealjuures pronksimatš kaotati Itaaliale 42:45. Naiskonna treener Kaido Kaabermaa […]

wpDiscuz