Virtsu ja Palivere võrguplatside korrastamine on rahvahääletusel

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Neljandat korda toimuval Credit24 Rahvaliiga konkursi "Võrguplatsid korda!" koguvad rahvahääletusel toetust kaks Läänemaa võrkpalliplatsi – Virtsus ja Paliveres.

Žürii on juba väljavalitud kaheksa piirkonda ja neli neile lisanduvat paika valitakse kümne kandidaadi seast rahvahääletusel. Rahvahääletusel konkureerivad oma võrguplatsiga Virtsu kool ja Palivere alevik, kus tahetakse võrkpalliplats rajada vastvalminud jalgpalliväljaku lähedale.

Tosinas konkursil sõelale jäänud kohas aitab Credit24 paigaldada korralikud uued postid, võrgud ja piirid. Kohaliku „hooldemeeskonna“ ülesanne on platsi ettevalmistus ja inventari paigaldamine ning platsi jooksev korrashoid.

Rahvahääletusel saab osaleda 1. juuni südaööni eestielu.delfi.ee leheküljel

Tänavu laekus "Võrguplatsid korda!" konkursile kokku üle poolesaja sooviavalduse pea kõigist maakondadest. Žürii esimehe ja Credit24 Baltimaade tegevjuhi Rain Sepa sõnul erines käesolev aasta selle poolest, et suuremjagu avalduse saajatest osalesid konkursil esmakordselt. „Kui eelneval kolmel aastal oli avalduste saatjate seast hulga neid, kes ka varasemalt on osa võtnud, siis seekord domineerisid täiesti uued nimed. Eks põhjuseks võib olla see, et nii mitmedki varasemalt osalenud kohad on oma võrkpalliplatsi tänaseks juba valmis saanud ja uued piirkonnad on avastanud viimaks võrkpalliplatsi vajaduse,“ lisas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
E.K
9 aastat tagasi

Võrguplatsid korda!