Tallinna Kalev tõi Läänemaa vastu platsile 6 meisterliiga mängijat

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Jalgpall Merilin KaustelLehemets(15)

Arhiivifoto üleeelmise nädalavahetuse mängust. Foto: Merilin Lehemets

Laupäeval Kalevi staadioni kunstmuruväljakul peetud kohtumises kaotas Läänemaa jalgpalliklubi Tallinna Kalevi duubelmeeskonnale 0:6.

Läänemaa jalgpalliklubi treeneri Aavo Tomingase sõnul oli Läänemaal puudu 6 algkoosseisu mängijat. Lisaks sellele oli Kalevi meeskonnas 6 meistriliiga mängijat.

"Juunis peaksime olema tagasi oma tavapärases algkoosseisus. Osad poisid on hetkel veel sõjaväes," ütles Tomingas.

Tomingase sõnul on Tallinna Kalev oma duubelmeeskonnas tavaliselt kasutanud 1-2 meistriliiga mängijat. "Ei tea, kas nad kartsid meid või milles asi," ütles Tomingas.

Järgmine mäng tuleb Läänemaal 24. mail, mil vastamisi minnakse Tarvastuga. Tarvastu tugevuse kohta ütles Tomingas, et kõik II liigas mängivad klubid on väga head. "Kalev ja Tallinna ülikool on teistest veelgi kõrgema tasemega meeskonnad," lausus Tomingas II liiga tugevuse kohta.

Hetkel on Läänemaa jalgpalliklubi II liiga läänetsoonis 4. kohal. "See on väga hea seis. Eesmärk oli esialgu lihtsalt liigasse püsima jääda ning seda me kindlasti ka teeme," ütles Tomingas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments