Kutsehariduskeskuses on homme töömess

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

logoHomme toimub Haapsalu Kutsehariduskeskuses Läänemaa töömess.

Töömessil osaleb 27 Läänemaa tööandjat, kes viivad esmased tööintervjuud läbi juba messil. Külastajatel on soovitav võtta kaasa oma CV (elulookirjeldus). Lisaks tööandjatele osalevad ka töötukassa head partnerid – Haapsalu Kutsehariduskeskus, Maksu- ja Tolliamet, Tööinspektsioon, Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledž, Läänemaa Arenduskeskus, Politsei- ja Piirivalveameti Lääne prefektuur – kellelt külastajad saavad terve messiaja vältel huvipakkuvates küsimustes nõu küsida.

Töömessil tuleb vahendamisele üle 100 töökoha ja oodatud on kõik inimesed, kes on huvitatud töö leidmisest, töökoha vahetamisest või praktikavõimalustest. Kuna kevad-suvisel ajal Läänemaa elu ja tööturg elavneb, tuleb pakkumisele ka mitmeid hooajatöid.

Töötukassa Läänemaa osakonna juhataja Evelin Kullisoni jaoks on messil pakutavate töökohtade hulk oodatust suurem. „Me ei julenud nii suurt tööandjate huvi isegi loota, kuna korraldame töömessi oma maakonnas esimest korda. Loodame, et mess täidab oma eesmärgi – viia kokku omavahel sobivad tööandjad ja tööotsijad,“ lisas ta.

Töömessil pakutakse tööd näiteks puidu- ja toiduainetööstuses, teeninduses, meditsiini- ja sotsiaalvaldkonnas ja erinevatel teistel aladel.

Uksed on avatud 13.00–17.00. Messil osalemine on tasuta.

Lähem info töömesside kodulehel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments