Reformikate naisteklubi valis Haapsalus uue juhatuse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Reformierakonna naisteklubi NaiRe pidas Haapsalus oma suurkogu. Foto: NaiRe
Reformierakonna naisteklubi NaiRe pidas Haapsalus oma suurkogu. Foto: NaiRe

Nädalavahetusel peeti Haapsalus Reformierakonna naisteklubi NaiRe suurkogu.

15.märtsil kohtuti Reformierakonna Läänemaa esindajatega ning külastati Haapsalu pitsikoda ja Ilon Wiklandi Imedemaad. Õhtul vaadati üheskoos filmi “Teadvuse muutus” (Wayne Dyer “The Shift: Ambition to Meaning”), mille juhatas sisse Laine Randjärv.

16.märtsil kogunes korraline NaiRe üle-eestiline üldkoosolek. Seoses juhatuse volituste lõppemisega valiti ja kinnitati järgnevaks kaheks aastaks uus juhatus.

NaiRe uues juhatuses on Carmen Illak, Valentina Lunina, Tiia Teppan, Kersti Vaga, Margot Sarv ja Meeli Pärna.

Juhatuse esinaiseks valiti Laine Randjärv.

Eesti vanim poliitiline naisteorganisatsiooni Naiste Reformiklubi, nüüdse nimega Reformierakonna Naisteühendus NaiRe, moodustati vaid pool aastat pärast Reformierakonna sündi Naumanni fondi korraldatud naiste seminaril Pärnus 30. aprillil 1995. aastal.

„Reformierakonna naisteklubi NaiRe ühendab neid, kes soovivad midagi enda ja ühiskonna jaoks ära teha, teatatakse klubi veebilehel.

NaiRe peamisteks eesmärkideks on toetada naiste laiemat osalemist poliitilises elus ning korraldada oma liikmetele koolitusi ja kohtumisi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments