Neeme Suur: ministrikandidaadid selguvad varsti

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Riigikogu liige Neeme Suur (vasakul). Foto Arvo Tarmula
Riigikogu liige Neeme Suur (vasakul). Foto Arvo Tarmula

Sotsiaaldemokraadist riigikogu liige Neeme Suur kinnitas, et koalitsioonikõnelused Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku erakonna vahel liiguvad jõudsalt edasi.

„Põhiliselt on hetkel arutlusel erakondade põhilubaduste ühildamine ja neile rahastamiskatte leidmine. Enne koalitsioonilepingu sõlmimist peab kõik olema kaetud,“ rääkis Suur.

Ministrite nimede avaldamist on Suure sõnul oodata lähiajal. „Kindlasti enne koalitsioonilepingu allkirjastamist,“ ütles Suur.

Lääne Elu andmetel oli kahel erakonnal plaanis ministrite jaotust arutada esmaspäevaõhtusel kohtumisel. Võimalust, kas ka ta ise võimalik ministrikandidaat on, Suur kommenteerida ei soovinud.

Haapsalu raudtee taastamise osas jäi Suur üldsõnaliseks. „Sotsiaaldemokraadid püüavad kindlasti selle nimel edasi tegutseda, kuid lähemalt pole hetkel võimalik midagi öelda,“ selgitas Suur.

Haldusreformiga tuleks Suure sõnul kindlasti edasi minna. „See on hädavajalik asi, kuid kas see realiseerub eelmise ministri nägemuse järgi või muutustega ei oska hetkel öelda,“ rääkis ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ehh
10 aastat tagasi

Kaks asja,mis mind päris külmaks jätavad- on Suur ministrina ja Haapsalu raudtee, sest kumbki ei too elanikele mingit kasu!