Lääne Elu paberleht 11. märtsil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

LE 20140311
Haapsalu kutsehariduskeskuse õpilased tõid kutseharidusvõistluselt Noor Meister kolm medalit — esimese, teise ja kolmanda koha. Kokku osales kutsehariduskeskusest võistlustel 17 õppurit.

Esimest korda Haapsalus peetud šoti pidu on suurim šotlaste kultuuri tutvustav ettevõtmine Eestis.

Eelmisel nädalal lõppenud nelja hukkunuga avarii uurimine selgitas välja, et keegi Kalakülas viibinutest ei takistanud alkoholijoobes noori autosse istumast.

Kunstihuviline Ann Roos käis KUMU näitusel avastamas „Tartu kolmikusse” kuuluvat pallaslast Lepo Mikkot. Roos leiab neil, kes alles õpivad tundma meie kunsti paremikku, eriti sõjajärgse modernismi algust Eestis, tasub kindlasti näituselt läbi astuda.

Pühapäeval lahkunud Gunnar Polma oli koolimees, kes jättis Läänemaa haridusellu jälje Metsküla kooli rajaja ja Nikolai kooli uuendajana.

Jõulu teisel pühal Ellamaalt Haapsallu jooksnud meestel sündis saunalaval idee korraldada Haapsalu jooksumaraton, mis nüüd 18. mail ka teoks saab.

Tallinnas Eesti lauatennise individuaalsetel meistrivõistlustel osalenud neljast Haapsalu lauatenniseklubi mängijast oli edukaim Aleksandr Lušin, kes tuli koju pronksmedaliga.

Läänemaa saalijalgpalli meistritiitli on pärast neljandat etappi juba kindlustanud Palivere SK, kuid märtsi alguses sai jagatud ka teine ja kolmas koht. Teiseks tuli FC Risti 23 punktiga ja talle järgnes Lihula JK 20 punkti

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
abc(yks+teine)
10 aastat tagasi

Teab keegi kedagi, kes teab kes need teised sarnase bemmiga tegelased olid, keda väidetavalt kontrolliti?