Ridala rahvastepallitüdrukud võitsid koolispordiliidu turniiril hõbemedalid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna toimus Kohila spordikompleksis Eesti Koolispordi Liidu 1-3.klasside rahavstepalli lääneregiooni meistrivõistluste finaalturniir.

Läänemaad esindasid sellel võistlusel Ridala põhikooli tütarlapsed, Haapsalu linna algkooli poisid ja Lihula gümnaasiumi poisid. Kõik kolm kooli olid selleks õiguse saanud väga hea esinemise eest Läänemaa KSL meistrivõistlustel.

Kohilas esines meie koolidest kõige paremini Ridala põhikool. Ridala tüdrukud alistasid alagrupis kõik oma vastased. Ridala paremust pidid tunnistama nii Jüri gümnaasium, Saaremaa ühisgümnaasium, kui ka Rapla ühisgümnaasium.

Poolfinaalis sai meie maakonna tüdrukute võidutee jätku – Saue gümnaasium alistati 2:1 ja sellega jõuti ka finaali, kus vastaseks Kohila gümnaasium.

Ridala tüdrukud mängisid hästi, kuid kodupubliku ees mänginud Kohilast siiski veel jagu ei saadud. Kuid teine koht on väga hea saavutus ja üle mitme aasta Läänemaa koolide medalivõit koolispordi liidu rahvastepallivõistlustelt.

Ridala põhikool mängis koosseisus: Maili Märss, Reeli, Rosenberg, Karmen Lindsalu, Stelli Hedith Siht, Helena Kase, Kleer Jaani, Kai Kurisman. Tublide tüdrukute tubli õpetaja on Pille Raudsepp.

Poiste turniiril esindasid Läänemaad mainitud Haapsalu linna algkool (õpetaja Laine Küttim) ja Lihula gümnaasium (õpetaja Jaanus Getreu).

Alagrupimängud andsid tulemuseks selle, et kaks meie kooli pidid vastamisi astuma 9-10.koha kohtumises. Kui kaks nädalat tagasi võitis Läänemaa koolide võistluste finaalis Haapsalu liinna algkool, siis nüüd sai Lihula gümnaasium magusa revanši, võites 2:1.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments