Naiskodukaitse korraldab koguperepäeva “Naistelt Naistele”

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

NaisteltNaistele_520x193Naiskodukaitse, Eesti Politsei Naisühendus ja Sisekaitseakadeemia ootavad kõiki laupäeval, 8. märtsil algusega kell 12 Tallinnasse Vabaduse väljakule koguperepäevale Naistelt Naistele. Koguperepäeva eesmärk on tutvustada erinevaid võimalusi, kuidas tõsta enda ja oma lähedaste turvalisust. Pakume võimalust õppida konkreetseid uusi oskusi ja omandada vajalikke teadmisi.

Kolme tunni jooksul räägitakse enesekaitsest, esmaabist, naiste tegutsemisvõimalustest jõustruktuurides ja veel paljust muust. Kohapeal näeb teenistuskoerte etteasteid, toimub Eesti Naisjurtistide Liidu teavituskampaania „Naine pole kaup“ ning Sprata Spordiklubi treener paneb Liikumisaasta 2014 raames kõik Vabaduse väljakule kogunenud inimesed hea tervise nimel liikuma.

Muusikat teeb Eesti Kaitseväe ajateenijate rockbänd „Häiregrupp“. Kohal on maskotid Nublu, Ilves Illimar, Lõvi Leo, Kadett Kotkas ja Leopard Lauri.

Pakutakse sõdurisuppi ja toimub heategevuslik loterii, kus iga loos võidab.

Naistelt naistele tähendab seda, et üritust korraldavad naised, see on mõeldud peamiselt naistele ja ürituse raames kogutud raha annetatakse samuti naiste toetuseks. Kuigi põhirõhk on naistel, on tegemist ikka koguperepäevaga, kus leiavad tegevust ka lapsed ja mehed.

Kogu loteriist, oksjonist ja vabatahtlikest annetustest saadav tulu läheb Eesti Puuetega Naiste Ühenduste Liidu toetuseks.

Rohkem infot leiab veebilehelt või Facebookist.

Ave Proos, Naiskodukaitse esinaise asetäitja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments