Lääne–Nigula asutas haridusstipendiumi

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Taebla valla üliõpilasstipendium jätkub Lääne–Nigula vallas, aga nüüd võivad stipendiumi taotleda ka gümnaasiumi ja kutseõppe lõppu jõudnud õpilased.

Volikogus sel neljapäeval vastu võetud statuudi kohaselt võivad stipendiumi taotleda abituriendid ja keskhariduse baasil kutseõppe viimase kursuse õpilased, ülikoolides rakendusliku või akadeemilise kõrghariduse bakalaureuse–, magistri– või doktoriõppe üliõpilased.

Stipendiumi taotluse esitamise tähtaeg on 1. aprill, aga kui stipendiumifond lubab, st kui osa rahast jääb kevadel jagamata või tuleb annetusi, võib sügisel teha lisavooru.

Stipendiumi taotlemine ja määramine käib avaliku konkursi kaudu. Konkurss kuulutatakse välja Lääne–Nigula valla infolehes ja veebilehel ning Lääne Elus.

Lääne–Nigula vald eraldab stipendiumifondi vähemalt 1000 eurot aastas, aga fondi võib teha ka annetusi.

Taebla valla stipendiumi oli 640 eurot ja seda võisid taotleda vaid üliõpilased. Oru ja Risti vallas sellist stipendiumi ei olnud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Marylouise
10 aastat tagasi

None can doubt the veitrcay of this article.