Aili Bergström ja Kaasi Almers saavad siseministeeriumi tänukirja

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Osmussaare saarevaht Aili Bergström. Foto:  Katrin Pärnpuu
Osmussaare saarevaht Aili Bergström. Foto: Katrin Pärnpuu

Läänemaalt saavad siseministeeriumi tänukirja Osmussaare saarevaht Aili Bergström ja Lääne maavalitsuse lastekaitse peaspetsialist-alaealiste komisjoni sekretär Kaasi Almers.

Kaasi Almersil täitub tänavu 30 aastat ajast, mil ta lastekaitsespetsialistina Lääne maavalitsuses tööle asus. Nende aastakümnete jooksul on ta kohusetundlikult ja oskuslikult kaitsnud Läänemaa laste huve. Almers on asjatundlikult korraldanud eestkostet ja lapsendamist ning juhtinud maakonna alaealiste komisjoni.

Aili Bergström asus Osmussaare saarevahi ametisse 2008.aastal. Bergström on Osmussaart hoolega heakorrastanud viimased kuus aastat ja kaasa aidanud sealse poolloodusliku koosluse säilitamisele. Ta on taganud külastajatele turvalise viibimise saarel ja lahendanud asjatundlikult kriisiolukordi. Ta korraldab saart tutvustavaid ekskursioone.

Siseministeerium tunnustab Eesti Vabariigi aastapäeva puhul ministeeriumi valitsemisala teenistujaid hea töö eest. Tänukiri koos kingitusega antakse üle pidulikul tunnustamisüritusel 21.veebruaril siseministeeriumis.

Maris Saar
Lääne maavalitsuse avalikkussuhete peaspetsialist

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments