Haapsalu tahab riigilt raha põhikooli uuendamiseks

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Neljapäeval arutlesid Haapsalu linna haridusjuhid, kooldirektorid ja õpetajad Haapsalus antava hariduse tuleviku üle. Mõttetalgu üheks eesmärgiks on taotleda riigilt raha alg- ja põhikooli uuendamiseks.

Kokkusaamine oli esimene samm, korrastamaks Haapsalu alg– ja põhikoolivõrku.

„Sel korral rääkisime hariduse sisust. Koolimajade karpe me jagama ei hakanud,” sõnas Haapsalu linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Mari–Epp Täht.

Edasine oleneb sellest, kas ja kui palju tuge saadakse riigilt, kes on lubanud põhikoolide osas toetada omavalitsusi, kus on korrastatud gümnaasiumivõrk.

Haapsalus oleks võimalik koondada kogu põhiharidus ühte suurde hariduslinnakusse. Teine võimalus on, et hariduse andmise paiku jääb kaks: põhikool ja algkool.

Küsimusele, mis saab Nikolai koolist, vastas Täht, et venekeelse hariduse andmine Haapsalus jätkub. Kas iseseisva koolina või põhikooliga liidetuna, on lähema kahe aasta arutelu teema.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
giay da cao cap
10 aastat tagasi

Appreciate you sharing, great blog. Awesome.

Oregon
10 aastat tagasi

Really informative blog post.Much thanks again. Awesome.

Seal Beach
10 aastat tagasi

I really liked your blog. Really Great.

5 dollars
10 aastat tagasi

Thanks so much for the post.Thanks Again.