Läänemaa haiglale anti üle 3000-eurone annetus

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Rannarootsi Selveri juhataja Eleri Tänav (fotol paremal) andis kolmapäeva keskpäeval Läänemaa haigale üle 3000-eurose annetuse, mille eest ostetakse multifunktsionaalne protseduuride laud ja patsiendi jälgimise monitor aktiivravi osakonda.

Annetuse võttis vastu Läänemaa haigla õendusjuht Marju Lepmets (fotol vasakul). „Oleme igal aastal selle kampaaniaga rõõmuga nõus olnud,” ütles ta.

„Mullu soetasime annetuse eest elektroonilise kaalu ja ultraheli-doppleri,” jätkas ta. „Sel aastal on plaanis osta multifunktsionaalne protseduuride laud ja patsiendi jälgimise monitor aktiivravi osakonda. Loodame, et õnnestub hankida mõlemad. Saame ehk firmadega kaubale väikse allahindluse osas, kui nad teavad, et raha on pärit heategevusest.”

„Kuna meil pole enam eraldi lasteosakonda, siis üritame valida asju, mida saab kasutada nii täiskasvanute kui ka laste puhul,” lisas Lepmets.

Lepmets ültes, et patsiendimonitor sobib nii täiskasvanuile kui ka lastele. „Mobiilse protseduuride laua juurde saaks vajadusel koondada lastele sobivad vahendid,” lausus Lepmets.

Praegu on Läänemaa haigla statsionaarravis kolm last. „Hoolimata sellest, et meil pole enam eraldiseisvat lasteosakonda, on meil siiski kolm lastele mõeldud palatit,” selgitas Lepmets.

„Kõigis palatites on mitu voodit, kuid võimaluse korral paigutame ikka iga lapse eraldi ruumi,” jätkas ta. „Elu ise dikteerib, et tänapäeval pole meie haiglal enam lasteosakonda.”

21. novembrist 8. jaanuarini kestnud Selveri üle-eestilise heategevuskampaania „Koos on kergem” käigus koguti 100 146 eurot. Rannarootsi Selveris kogutud 3132 eurot oli üle 700 euro enam kui eelmisel aastal. See oli juba neljas kord, kui Selver Läänemaa haiglat heategevusega toetab. Selveri kliendid said head teha ostude ning annetuskasti raha jätmisega.

„Iga aastaga on summa suuremaks läinud,” ütles Eleri Tänav. Selver annetas kampaaniaperioodil igalt ostult 64 senti ja lisaks 50sendiste Mesikäpa šokolaadide müügist teenitud tulu.

Sularaha annetuste osakaal oli sellel aastal aga väiksem kui mullu. „Kliendid ei kanna enam nii palju sularaha kaasas,” selgitas Tänav. „Nad maksavad ostude eest pigem pangakaardiga.”

Tublisti on langenud annetuskasti pandud paberrahade hulk. „Krooni ajal visati neid märksa rohkem. Paberraha väärtus on siiski muutunud,” ütles Tänav.

Selveri ja Läänemaa haigla loodavad koostööd jätkata ka tulevikus. „Kui pankade süsteemid muutuksid põhjalikumaks, oleks ehk võimalik ka selline variant, kus annetada saaks kaardimakseteltki,” arutles Tänav.

9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tyson F. Gautreaux
8 aastat tagasi

I just want to tell you that I’m all new to blogging and site-building and definitely loved this web page. Very likely I’m going to bookmark your website . You surely have wonderful articles and reviews. Thanks for revealing your website page.

air jordans
8 aastat tagasi

You made some decent points there. I looked online for the problem and identified most people will go together with together with your web site.
air jordans http://partydressshops.com/celebrities-who-put-on-air-jordan-shoes/

retro jordans
8 aastat tagasi

It is tough to obtain knowledgeable men and women on this subject, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks
retro jordans http://jordanshoesddq.livejournal.com/1399.html

jordan 13
8 aastat tagasi

An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a bit analysis on this. And he in actual fact bought me breakfast because I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and adore reading extra on this subject. If possible, as you develop into expertise, would you mind updating your blog with far more details? It really is extremely helpful for me. Large thumb up for this blog post!
jordan 13 http://www.anacondabroadcast.com.ar/blog/view/5624/matt-hustons-ex2-system-are-you-confused-over-how-to-get-her-back

wholesale jordans
8 aastat tagasi

Can I just say what a relief to acquire a person who basically knows what theyre talking about on the net. You undoubtedly know easy methods to bring an issue to light and make it fundamental. More people must read this and fully grasp this side of the story. I cant think youre not additional well known simply because you undoubtedly have the gift.
wholesale jordans http://jordansnnbw.1103604.n5.nabble.com/Know-About-Firetrap-Boots-And-Firetrap-Shoes-td3.html

jordans for cheap
8 aastat tagasi

The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my option to read, but I really thought youd have some thing fascinating to say. All I hear is usually a bunch of whining about some thing which you could fix if you werent too busy searching for attention.
jordans for cheap http://www.indyarocks.com/blog/1497176/Know-About-Firetrap-Boots-And-Firetrap-Shoes

jordans for cheap
8 aastat tagasi

Oh my goodness! an impressive post dude. Thank you Nonetheless I am experiencing issue with ur rss . Do not know why Unable to subscribe to it. Is there any person getting identical rss problem? Everyone who knows kindly respond. Thnkx
jordans for cheap http://www.nexopia.com/users/watchesccoi/blog/4-inexpensive-jordan-shoes-by-way-of-developing-a-volume-of

cheap jordans
8 aastat tagasi

The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as significantly as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I really thought youd have something fascinating to say. All I hear is actually a bunch of whining about something that you could fix in case you werent too busy looking for attention.
cheap jordans http://watchesioet.livejournal.com/918.html

cheapest jordans
8 aastat tagasi

After study a number of of the weblog posts on your web site now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and will be checking back soon. Pls check out my internet internet site at the same time and let me know what you think.
cheapest jordans http://ameblo.jp/swisswatchesvqf/entry-11631937683.html