Kullamaal tähistatakse Aare Laanemetsa 60. sünniaastapäeva

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Aare Laanemets Foto: Oti Vasemaa Filmiarhiivi kogu
Aare Laanemets Foto: Oti Vasemaa Filmiarhiivi kogu
Aare Laanemets Foto: Oti Vasemaa Filmiarhiivi kogu

Homme, 6. veebruaril tähistatakse Aare Laanemetsa 60. sünniaastapäeva. “Kevade” filmis Joosep Tootsi rolliga tuntuks saanud näitleja on maetud Kullamaa kalmistule. Kullamaaga on mees seotud oma ema kaudu, kes oli sealt pärit.

Mälestusõhtu algab kell 15 Pärnus Endla teatris, kus meenutusi jagavad Laanemetsa kursusekaaslased ja kolleegid. Kullamaa abivallavanema Katrin Viksi sõnul liigutakse sealt bussiga edasi Kullamaa kalmistule, kus kell 19 on plaanitud mälestushetk näitleja haual. “Ka Tallinnast tuleb selleks ajaks Kullamaale inimesi,” rääkis Viks.

Edasi liigutakse Kullamaa kultuurimajja, kus Loit Lepalaan on üles seadnud temaatilise näituse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Väärikas
Väärikas

sündmus,väärikale mehele.Kullamaalased armastavad oma kuulsaid poegi ja tütreid,vallavalitsus teeb kõik,et nad unustushõlma ei vajuks,sest,kes ei mäleta minevikku,elab tulevikuta-nii lihtne see ongi

wpDiscuz