Läänemaa noortekogu uus president on Paula Palmiste

Madiken

madiken@le.ee

Möödunud nädalavahetusel toimus kaheksa aastaseks saanud Läänemaa noortekogul kahepäevane kohtumine, kus poolteist aastat ametis olnud president Heli Esko andis ametipulga üle Paula Palmistele (Lääne-Nigula). Koosolekul otsustati luua noortekogule juhatus, kuhu kuulvad äsja ametisse asunud president ise, asepresident Epp Sillukse (Lihula) ja sekretär Anu Vainu (Hanila), edastas Heli Esko.

Esko sõnul on Läänemaa noortekogu üks staažikamaid taolisi noorteühendusi Eestis. Läänemaa noortekogusse kuulub 13 liiget. Lisaks eelnevalt mainitud omavalitsustele on esindatud Haapsalu linn, Ridala ja Martna vald.

Läänemaa noortekogu eesmärk on võimaldada noortel osaleda otsustamisprotsessis ja kaitsta oma huvisid neid puudutavates valdkondades. Noortekogu koos uue juhatusega saab järgmisena näha Läänemaa noorteinfo messil „Oma Rada“. Noortekogu eestvedamisel toimub kevadeti Läänemaa osaluskogude seminar, lisas Esko.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments