0

Norman Madiberg hõivas kestvuskrossil poodiumikoha

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval sõideti Lääne-Virumaal Mõedakul talvise kestvuskrossi Eesti karikavõistluste esimene etapp, kus tegid häid sõite ka Lääne MK krossisõitjad.

Soolomootorrattaid startis ühetunnisele võistlussõidule 69. Läänlastest oli parimas hoos Norman Madiberg, kes pidas maha hea võidusõidu Priit Bienega. Finišis edestas Biene Madibergi vaid 6 sekundiga ning läänlane pidi leppima üldarvestuses kolmanda kohaga (E1 klassi teine koht). Khevin Kalm lõpetas tühja esirehvi trotsides sõidu üldarvestuses 36. kohal. Siiski õnnestus noormehel haarata keskmine poodiumiaste Hobby C klassis. Indrek Tomingas oli 41. (Enduro klassi kuues). Soolomoottorratastel oli kiireim Martin Leok.

Quadracerite meeskonnasõitus asusid võistlustulle Haapsalu Tallinna segapaar Janek Soidla / Mart Montvila. Meeste neljarattalist tabas sõidu algusfaasis ebaõnn – tsiklil purunesid mõlemad esirehvid. Peale remonti suundumist naasid mehed rajale ning lõpetasid sõidu 19. kohal.

Järgmine talvine kestvuskross peetakse 22. veebruaril Pärnus.

Hannes Prikk

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz