Raplamaa rahvarallilt tõid läänlased kaks kolmandat kohta

Laupäeval toimus Raplamaal taaskord  rahvaralli etapp, kust läänlased tulid koju kahe 3. kohaga.

3. kohale sõitsid ennast 2WD-V klassis Keven Serbin/Martin Tamm. Nende sõit käis üles alla, aga lõpuni ja poodiumile nad tulid ning olid väga rahul.

SU klassis käis terve päev tihe rebimine ja seal oli alati oma sõna öelda meie Egert Jakobi/Bruno Jakobi ekipaažil. Päeva lõpuks saavutasid 3. koha.

2WD-S klassis olid stardis Henri Hirv/Kevin Jarl Jaani ja Rene Puda/Avo Kivinukk, mõlemad tulid ka ilusti lõpuni.

Naiste klassis tegi oma debüüdi Cärolyn Soidla/Allar Heina. Soidla oli vahepeal saanud kätte load ja otsustas kolida J-18 klassist üle naiste klassi. Soidlal oli ka uus kaardilugeja ja päeva lõpuks võib öelda,et nende koostöö laabus ilusti.Auto toodi finišisse ja oldi väga rahul.

Võistlusele oli registreerunud 129 meeskonda, kellest üle finiši joone tuli 92. Läänemaalt oli stardis viis meeskonda, kes kõik lõpetasid. Võistlus sujus ja rajad said võistlejatelt kiita, eks oli ka kehvemaid lõike aga üldjoontes väga hästi pidasid vastu.

Järgmine võistlus on juba saabuval laupäeval  26 septembril  Otepääl.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments