Galerii: Ridala Offroad ehk Musta Pori Näkku

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 102
Ridala Offroad ehk Musta Pori Näkku. Foto: Urmas Lauri

Panga külas toimub sel nädalavahetusel järjekordne Ridala Offroad.

Ridala offroad-võistlusel selgitatakse paremusjärjestus kestvussõidus kuuele masinaklassile: TR-1, ET1, ET2, ATV, enduuro ja veok. Võistlusklassidele ET1 ja ET2 toimub Eesti meistrivõistluste I etapp. TR-1, veokitele ja ATV-klassile toimub Ridalas EAL Eesti 4×4 Off-Road karikavõistluse I etapp. Enduuro võistlusklassile peetakse arvestust kui üksikvõistlusele.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments