0

Galerii: Ridala Offroad ehk Musta Pori Näkku

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ridala Offroad ehk Musta Pori Näkku. Foto: Urmas Lauri

Panga külas toimub sel nädalavahetusel järjekordne Ridala Offroad.

Ridala offroad-võistlusel selgitatakse paremusjärjestus kestvussõidus kuuele masinaklassile: TR-1, ET1, ET2, ATV, enduuro ja veok. Võistlusklassidele ET1 ja ET2 toimub Eesti meistrivõistluste I etapp. TR-1, veokitele ja ATV-klassile toimub Ridalas EAL Eesti 4×4 Off-Road karikavõistluse I etapp. Enduuro võistlusklassile peetakse arvestust kui üksikvõistlusele.

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz