Jaanus Karilaid: Partsi väljavahetamine on riiklik huvi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Majandusminister Juhan Parts ei suuda lisaks rahvusvahelise skandaali tekitamisele lahendada ka siseriiklikke probleeme. Läänemaa on ainuke Mandri-Eesti maakond, kus puudub reisirongiliiklus ning Tallinna–Haapsalu rongiliikluse taastamise eest on läänlased ühtselt võidelnud viimased 10 aastat. Juhan Partsi ja tema poliitiliste nõunike kaasabil hakkab see teema järjest rohkem sohu vajuma. Majandusministri ebaselgus, huvipuudus ja vastuolulised signaalid peegelduvad ka läänlastega suheldes.

Juhan Partsi väljavahetamine majandusministri ametikohalt pole mitte ainult regionaalpoliitiline huvi, vaid riiklik huvi.

Miks peaminister Ansip lubab ühel oma kabinetiliikmel nii palju vigu teha? Nende põhjalik ülesloetlemine oleks juba liigne ajaraiskamine, aga uue, täpsema ja tõhusama ministri toomine oleks kogu Eesti huvides. Sellise, kes loob, mitte ei lõhu.

Võtame järgmisel volikogu istungil raudteeküsimuse jälle päevakorda.

Jaanus Karilaid
Jaanus Karilaid,
Haapsalu volikogu esimees
Läänemaa omavalitsusliidu juhatuse liige

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kesk
10 aastat tagasi

sinusugused jätavad kogu Eesti!

hmm
10 aastat tagasi

No jätaks selle raudteega. Läänemaa on ka mandri-Eesti väikseima rahvaarvuga ja hõredaimalt asustatud maakond (väiksem ka ühest saarest), mis ei jää ühegi transiittee peale.

igatahes
10 aastat tagasi

plats puhtaks