3

Jaanus Karilaid: Partsi väljavahetamine on riiklik huvi

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Majandusminister Juhan Parts ei suuda lisaks rahvusvahelise skandaali tekitamisele lahendada ka siseriiklikke probleeme. Läänemaa on ainuke Mandri-Eesti maakond, kus puudub reisirongiliiklus ning Tallinna–Haapsalu rongiliikluse taastamise eest on läänlased ühtselt võidelnud viimased 10 aastat. Juhan Partsi ja tema poliitiliste nõunike kaasabil hakkab see teema järjest rohkem sohu vajuma. Majandusministri ebaselgus, huvipuudus ja vastuolulised signaalid peegelduvad ka läänlastega suheldes.

Juhan Partsi väljavahetamine majandusministri ametikohalt pole mitte ainult regionaalpoliitiline huvi, vaid riiklik huvi.

Miks peaminister Ansip lubab ühel oma kabinetiliikmel nii palju vigu teha? Nende põhjalik ülesloetlemine oleks juba liigne ajaraiskamine, aga uue, täpsema ja tõhusama ministri toomine oleks kogu Eesti huvides. Sellise, kes loob, mitte ei lõhu.

Võtame järgmisel volikogu istungil raudteeküsimuse jälle päevakorda.

Jaanus Karilaid
Jaanus Karilaid,
Haapsalu volikogu esimees
Läänemaa omavalitsusliidu juhatuse liige

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kesk
Kesk

sinusugused jätavad kogu Eesti!

hmm
hmm

No jätaks selle raudteega. Läänemaa on ka mandri-Eesti väikseima rahvaarvuga ja hõredaimalt asustatud maakond (väiksem ka ühest saarest), mis ei jää ühegi transiittee peale.

igatahes
igatahes

plats puhtaks

wpDiscuz