Savisaar kandideerib kevadel Läänemaal

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Keserakonna esimees Edgar Savisaar. Foto: ERR
Keserakonna esimees Edgar Savisaar. Foto: ERR
Keserakonna esimees Edgar Savisaar. Foto: ERR

Keskerakonna volikogu valis täna 12 inimest, kes kandideerivad mais partei nimekirjas Euroopa Parlamenti. Kuna europarlamendi valimised toimuvad ühes ringkonnas, saavad kevadel ka läänlased hinnata Tallinna linnapea Edgar Savisaare sobivust.

Savisaar ütles volikogu istungil peetud kõnes, et Keskerakonna eesmärgiks on saada europarlamendi valimistel kaks kohta. Savisaare sõnul peaks teine Keskerakonna nimekirjas valitav saadik olema rahvuselt venelane.

Eelseisvad Euroopa Parlamendi valimised tõotavad tulla väga huvitavad, sest Reformierakonna nimekirjas peaks kandideerima Siim Kallas, sotsidel Marju Lauristin ja IRLi nimekirjas Tunne Kelam. Eelseisvad valimised oleks justkui taasiseseisvumisaegsete mõjukamate poliitikute viimane mõõduvõtt.

Keskerakonna nimekirjas on peale Savisaare erakonna aseesimehed Kadri Simson ja Enn Eesmaa, riigikogu liikmed Jüri Ratas, Mihhail Stalnuhhin, Aadu Must, Priit Toobal, Aivar Riisalu, Mailis Reps, Ester Tuiksoo ja Yana Toom ning hiljuti parteisse astunud politoloog Kerstin-Oudekki Loone, teatas Keskerakonna pressiesindaja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jaan
10 aastat tagasi

Kindlasti annan ka oma hääle

T
10 aastat tagasi

Tõepoolest suurepärane pealkiri! Uus peatoimetaja, uued tuuled! Elagu Lääne Elu24!

eks ta ole
10 aastat tagasi
Reply to  T

ole sellise jutuga ettevaatlik 🙂 ma eile üritasin sama asja öelda, mu kommentaar kustutati

kodanik
10 aastat tagasi
Reply to  eks ta ole

Mulle tunduvad sellised veakesed lausa taotluslikud. Muidu teisugustel madalaubalistel polekski, mida kommenteerida. Artikli sisust te ju niikuinii aru ei saa.

Ruuland
10 aastat tagasi

Kuulge Lääne-Elukad … see pealkiri pole ikka päris õige teil… EP valimistel on ju üleriiklikud nimekirjad, nii et Savisaar ei kandideeri mitte Läänemaal vaid üle Eesti. Ja kõik teised ka.

savisaar
10 aastat tagasi

kandideerib siin, et vene valijad ei saaks talle hääli anda ja et lõpuks venelane europarlamenti saab 🙂

Kuglimugli
10 aastat tagasi

Kisse kutsus ?

Kodanik
10 aastat tagasi

Savisaar kandideerib Haapsalus! ja seljatab lõpuks kohaliku savisaare:)

kuda nii
10 aastat tagasi

kohalikku uudist loe ridade vahelt, näiteks, kuna lehes pole uudist, et keegi peksa sai , tähendab , et uudis on, et keegi täna peksa ei saanud, aga 10 milli ei mäleta ja enamlastkenamlast ja ajudetalandi ja tarantinot ning pajadeeri ja oliivi ning viljapeksumasinat ma sinna küll ei vali, tolku pole neist olnud seal midagi

eks ta ole
10 aastat tagasi
Reply to  kuda nii

njah, samas kui teaks et mõni neisyt tõesti sinna kõrgele-kaugele ära läheb … ma annaks kohe 2 häält

mnjah
10 aastat tagasi

no minu hääle saab!

Roosa Gummik
10 aastat tagasi

Mina olen poolt.