Saalijalgpallis tuli võitjaks Lihula gümnaasium

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lihula gümnaasiumi võistkond koos treener Jaanus Getreuga. Foto: erakogu
Lihula gümnaasiumi võistkond koos treener Jaanus Getreuga. Foto: erakogu
Lihula gümnaasiumi võistkond koos treener Jaanus Getreuga. Foto: erakogu

Tänasel Läänemaa koolispordi liidu saalijalgpalli meistrivõistlusel selgitasid endi hulgast parimad 4.–6. klasside õpilased, võitjaks tulid Lihula gümnaasiumi poisid.

Risti kooli avaras võimlas hakkasid võitjakarika eest võistlema tervelt üheksa Läänemaa kooli esindused maakonna igast nurgast – see näitab, et jalgpall on koolides väga populaarne.

Väga hästi korraldatud turniiril asetas peakohtunik Ulrika Tülp koolid kolme kolmeliikmelisse alagruppi. See tähendas seda, et medalimängudele pääsed ainult igast alagrupist parim, alagrupimängudes seega libastuda ei tohtinud. Esimesest alagrupist pääses puhaste paberitega kolme hulka Lihula gümnaasium. Teises ja kolmandas alagrupis edestasid aga kaks meie maakonna väikest põhikooli – Ridala ja Palivere – ka suuri linnakoole ja napsasid ise oma alagruppide esikohad.

Esikolmiku mängudes oli teistest kindlam Lihula gümnaasium (treener Jaanus Getreu), kes alistas Palivere 2:0 ja Ridala 1:0, tulles seega koolide meistriks. Teise koha saavutas Ridala põhikool (õpetaja Pille Raudsepp) ja kolmanda Palivere põhikool (õpetaja Väino Munskind).

Esikolmikule järgnesid Risti põhikool (õp Ulrika Tülp), Haapsalu põhikool (õp Erkki Lass), Oru kool (õp Renno Silde), Haapsalu linna algkool (õp Erkki Lass ja Aavo Tomingas), Taebla gümnaasium (õp Enn Kerge) ja Virtsu kool (õp Jaanus Getreu).

Lihula gümnaasiumi võistkond mängis koosseisus Rocco Mõtt, Rainer Kleinod, Reno Mark, Kauri Filippov, Juhan Johannes Raudsik, Virgo Vallik, Kevin Reidar Bachaus ja Kevin Kiviselg.

Kõigi üheksa kooli kohta võib lausuda ainult kiidusõnu. Et kõikides koolides saavad lapsed jalgpallitrennis käia või osalevad koolide koosseisus mänginud õpilased mõne jalgpalliklubi treeningutel, näidati võistlusel korralikku ja tehnilist jalgpalli.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments