Lääne Elu paberleht 14. jaanuaril

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

* Pangad tõstavad kümnete teenuste hindu. Nii SEB kui ka Swedbanki klientidel tuleb hakata senisest enam maksma ennekõike sularahaga seotud teenuste eest.

* Lähiajal kavatseb Alexela Oil avada Randsalu tanklas LPG autogaasitankla. „Kasutusluba on kohalikus omavalitsuses menetluses,” ütles Alexela Oili turundusjuht Kadri Ambos. „Loodame saada selle lähinädalail ja seejärel saame tankla avada.”

* Sellest aastast töötab Haapsalu linnavalitsuses jälle ehitusinspektor, kel on ka trahvi tegemise õigus. Ehitusinspektori koha sai konkursi võitnud Tõnu Tammesalu.

* Vandaal kihutas läbi metallpiirde. Hullunud autojuht sõitis pühapäeva õhtul maha Haapsalus mereäärset promenaadi piirava metallketi koos kahe jämeda betoonpostiga.

* Rahvastikuteadlase Garri Raagmaa sõnul ei peegelda mullused rahvastikuandmed olusid päris tõeselt. Tema hinnangul ei ole nii suur rahvaarvu vähenemine tingitud mitte suurenenud rändest, vaid Tallinna pakutavaist soodustustest — need, kes tegelikult juba Tallinnas elasid, kirjutasid end soodustuste saamiseks nüüd ka sinna sisse.

* Läänemaa parimad sportlased olid mullu rahva arvates tennisist Kaia Kanepi ja võrkpallur Vaido Veek, kes said internetihääletusel kõige rohkem hääli.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments