Horoskoop. Edda Pauksoni prognoos 2014. aastaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Edda Paukson. Foto: erakogu
Edda Paukson. Foto: erakogu

Me kõik ootame rahulikku, sujuvat ja edukat aastat. Selle teostumiseks saame paljugi ise teha. Kõige tähtsam on jälgida, millises sodiaagimärgis liigub Kuu, sest meie lähim taevakeha mõjutab meid kõiki küllalt tugevalt. 30. jaanuaril kell 23.40 algab sinise puuhobuse aasta. Sel päeval võiks teie riietuses olla midagi sinist. Vaatame lühidalt, mida on planeetidel iga märgi esindajaile pakkuda ja millega peaksime arvestama oma igapäevaste otsuste kujundamisel.

Jäär

Sel aastal pöörate suurt rõhku kodule ja läbisaamisele vanematega, eriti juuli keskpaigani. Võimalik on ka elukoha vahetus. Kodustega on suhted soojad ja igati head.
Juuli teisest poolest muutute avatumaks, seltskondlikumaks, pühendute rohkem lastele ning kui nad on juba piisavalt suured, olete siiralt huvitatud nende valikutest. Ka muudest seltskondlikest üritustest võtate aktiivsemalt osa. Ehk hakkate tõsisemalt tegelema spordiga.

Töös ja karjääris ootab teid küllaltki keeruline aasta, sest Uraani paiknemine Jäära märgis teeb teid rahutuks. Võimalik, et olete praegusest tööst tüdinenud, sest teie ambitsioonikus on kasvanud. Ometi ei pruugi tööotsingud vilja kanda, sest te ei oska päris reaalselt hinnata uue ametikoha hüvesid ja puudusi. Üsna tõenäoliselt võib teile aga tulla soodne pakkumine mõne kõrgemal positsioonil oleva inimese poolt. Siiski peate ka sel juhul ettepanekut tõsiselt kaaluma, sest valitseb oht, et teist saab vaid ettur poliitilisel malelaual.

Mõistlik oleks sel aastal praegusele tööandjale truuks jääda, kui see on vähegi võimalik. Töökaaslastega on suhted normaalsed. Kui olete juhtivtöötaja, võite teha oma firmas suuri muudatusi ning need võivad igati soodustada ettevõtte äritegevust.

Kui töökoha vahetus on paratamatu, eelneb sellele mõningane pingutus täiendõppe või kursuste näol. Ehk õpite juurde hoopis uue eriala. Õpingute alustamiseks on parim aeg septembrist kuni aasta lõpuni.

Isegi juhul, kui teie töös ei ole muudatusi ette näha, ihkate oma ellu midagi uut. Teid võib innutada sportimine, mõne uue hobiga tegelemine. Võimalik, et aasta jooksul uueneb teie sõpruskond.

Aasta jooksul võib teil tekkida võimalus tõsisemalt tegeleda kinnisvaraga, seda kas juurde soetada või olemasolevat hea hinnaga maha müüa. Vägagi reaalne on päranduse saamine mõnelt meesisikult.

Rahaline seis on aasta jooksul küllalt stabiilne. Mais ja juunis olete nutikas lisaraha tekitamisel, ühe võimalusena pakub seda tasuv lisatöö. Võimalik, et saate ka palgakõrgendust. Laenudest peaksite sel aastal eemale hoidma.

Välisreise sel aastal ei ole kuigi palju ja enamasti on need tööreisid. Kõige tõenäolisem on reisida aasta viimases kuus. Terve aasta vältel peate olema igas eluvaldkonnas seaduskuulekas, ühtegi kahtlase taustaga tehingut ei tohi te ette võtta.

Teie läbisaamine kaaslastega on küllalt pingeline kuni juuli lõpuni, on need siis töösuhted või eraelu. Eriti oma abikaasaga suhtlemisel peaksite ennast kontrollima, sest tülid võivad tulla armukadedusest, teravuste ütlemisest või raha pinnal. Alates augustist muutuvad suhted paremaks. Kui olete üksik, siis võite leida sügiskuudel endale meeldiva kaaslase. Tervis on hea. Pigem võib teile muret teha mõne sugulase tervis. Poolest aastast kuni septembrini vältige külmetamist. Pingelisel eluperioodil võib esineda seedehäireid.

Sõnn

Sel aastal võite oma muredega pöörduda julgelt sõprade poole.

Olge valmis kohtuma ka uue sõbraga, saatus sillutab teile selleks teed.

Teie abielus on sel aastal jaheduse aeg. Tunnete, et pereelu tüütab teid oma kohustustega ja sellest ka tunnete külmumine. Olete partneri suhtes kriitiline, teie tuju pole just kiita. Ilmselge, et mossitav kaasa võib ka teise poole kannatuse lõpuks viimse piirini viia. Tõsi, olete ka enda suhtes kriitiline, kuid selline üksteisest kaugenemine võib viia isegi abielu katkemiseni. Ehk vajate päästerõngana koguni asjaliku abielunõustaja abi.

Üheks võimaluseks on aeg maha võtta ja omavahel probleemid selgeks rääkida, mõistlik on seda teha kas oktoobris või novembris. Võimalik, et üks lahkhelide ja kriisiolukordade põhjus on raha. Sel aastal ei oleks siiski mõistlik kooselu lahutada, sest tekkinud lahkhelid hajuvad nagunii – paljud neist on tingitud tööväsimusest.

Oma kodule, kodustele ja vanematele pühendute poolest juulist kuni aasta lõpuni. Võimalik, et tekib soov midagi ümber kujundada, ehitada, kaunimaks muuta. Sel ajal naudite kodus viibimist ja ka sõprade võõrustamist. Lastega tegelete piisavalt ning nende edusammud rõõmustavad teid.

Töös ja karjääris on aasta suhteliselt rahulik ja muutusteta. Aasta jooksul tekib teil korduvalt väärt ideid, mis tõotaksid tulu teile isiklikus plaanis ja ka firmale, kuid kahjuks põrkute nende elluviimisel takistustele. Kas ei pöörata teie väärt mõtetele piisavat tähelepanu või töötab keegi teile suisa vastu. Ainuke soodne aeg nende eest võidelda on juuli lõpust kuni poole septembrini.

Ka töösuhted on pigem pingelised kui sõbralikud. Kui teil siiski tekib soov oma töös või karjääris midagi muuta, on sel aastal soodne võimalus õpinguid kas alustada või neid jätkata. Õpingud kulgevad edukalt, sest võtate asja täie tõsiduse ja kohusetundega.

Teie rahaline seis on aasta jooksul igati soodne. Eriti head ajad lisaraha teenimiseks on mai ja juuni keskpaik kuni poole juulini. Väga võimalik, et ka mõne hobiga tegelemine hakkab teile raha sisse tooma: kirjutamine, fotograafia, arvutitöö.

Augustis tekib teis soov lõbutseda, käia kultuuriüritustel, reisida. Ka väike flirt ja armumäng kuuluvad asja juurde. Kui olete juhtumisi üksik, võite sel aastal eriti nendel kuudel sügavalt armuda. Nii mõnegi Sõnni peresse on tänavu oodata järelkasvu.

Teie tervis on hea, kui mitte arvestada mõningaid külmetushaigusi ja füüsilisest väsimusest tingitud kaelavalusid. Kuni juuli lõpuni ei tohiks ette võtta riskantseid töid, ka sportimisel tasub jälgida elementaarseid turvanõudeid – oht ennast vigastada on tavalisest suurem. Ka mõni ammune krooniline tõbi võib üle pika aja endast tunda anda.

Kaksikud

Sel aastal on esikohal teie suhted sõpradega. Võimalik, et leiate uusi ja huvitavaid sõpru, kes teid paljus toetavad ning teile õiged suunad kätte näitavad. Võib juhtuda, et nende kaudu leiate üllatuslikult ka mõne huvitava ja tasuva töö. Tänu sõpradele vabanete pingetest ja muutute tasakaalukamaks. Veedate üheskoos sisukalt aega ning pole sugugi välistatud ühise rühmituse loomine või mõne heategevusühinguga liitumine. Võimalik, et sellega seoses on ka välisreise eksootilistesse paikadesse. Soodsaid pakkumusi reisimiseks võib tulla juba jaanuari teisel poolel, märtsis ja aprilli esimeses kolmandikus.

Juulist kuni aasta lõpuni annab õnneplaneet Jupiter teile soovi oma kodus nokitseda, seda kaunimaks muuta. Ehk soetate isegi uue kodu. Kindlasti tunnete suurt naudingut ka aiatöödest, selle rajamisest või ka kujundamisest. Kodustega läbisaamine on suurepärane.

Oma lastele pühendate kõige enam aega septembris, oktoobris ja novembris. Suhted abikaasaga on sel aastal igati head, võimalik, et veedate romantilisi hetki või teete meeleolukaid väljasõite loodusesse. Ühiselt veedetud kõrghetked jäävad ajavahemikku 15. novembrist detsembrini. Ehk sõidate koguni soojale maale, et suve pikendada.

Kaksikutele on see aasta töös ja karjääris väga keeruline ja kohati isegi raske. Kui olete loominguline töötaja, võib aasta ehk pisut sujuvam olla, kuid kui olete kontoritöötaja, arvuti- või mis tahes muu konkreetse töö esindaja, on aasta probleemiderohke.

Asi on selles, et te olete oma töös hajameelne, raske on keskenduda, kohusetunne on nõrgavõitu, tüdinete ja väsite kergesti. Olukorra teeb keerukamaks seegi, et esineb möödarääkimisi, ning nii mõnigi töö saab tehtud vigadega või hoopis valesti. Valitseb oht, et ülemused leiavad, et teie töökoha võib kaotada. Ka töökaaslastega on suhted pingelised või jahedad. Te ei võta osa ühistest ettevõtmistest, kapseldute endasse või tunnete end isiklikult puudutatuna iga pisemagi kriitilise ütluse peale. Väga võimalik, et lahkute ise töölt, kuid arvestama peate sellega, et uue töökoha leidmine kujuneb sel aastal üsna raskeks.

Veidi realistlikum olete veebruari esimesel poolel, märtsi lõpus, aprillist kuni mai alguseni. Kui teil on soovi, saate sellel ajal üht-teist olulist heastada ning suhteid töökaaslastega parandada. Ka uue koha otsimiseks on need ajad soodsad.

Raha pärast muretsete liialt, kuigi mingit tõsisemat puudust teil selles suhtes pole. Mõistlik oleks hoiduda üleliigsest kulutamisest, sellegipoolest suudate raha isegi kõrvale panna. Eriti soodne aeg rahaseisude parandamiseks on juuni esimesed nädalad ja alates 16. juulist kuni 1. augustini. Sel ajal võite saada mõne preemia või autasu osaliseks, võimalik on koguni lotovõit.

Suuremat tähelepanu peaksite pöörama oma tervisele. Võimalik, et väsimusest või millestki muust annavad tunda mõned vanad terviseprobleemid. Mõnda Kaksikute esindajat võib ehk kimbutada depressioon, kuid toetuge oma kodustele ja sõpradele ning te ei vajagi rahusteid.

Vähk

Partneriga on Vähkide suhted igati normaalsed, kui mitte arvestada väikesi erimeelsusi, mis paratamatult käivad elu juurde. Võimalik, et leiate oma kallimaga võimaluse hakata mõnda ühisprojekti vedama, eriti kui te olete keskealine. Kuni augusti keskpaigani on teie armuelu eriti soe ja romantiline. Omavahelisi ütlemisi ja pingeid võib ette tulla oktoobri laupäevadel ja detsembri esimesel nädalal. Olete ka ise liialt emotsionaalne ja kohati näitate välja armukadedust, enamasti küll ilma igasuguse põhjuseta.

Lõbustustest ja seltskonnast ei ole te sel aastal eriti huvitatud. Pigem tahate omaette olla ning mõelda elu üle järele. Võimalik, et suhtlete sel aastal meeleldi endast märksa vanemate inimestega, ammutades nende elukogemusi. Muutke pisut oma eluviisi, sest päris urgu tõmbumine ei ole õige moodus oma aastat huvitavamaks elada. Kui teid ikka seltskonda kutsutakse, minge ja nautige seda võimalust. Ka kultuuriüritused ja reisid avardavad teie silmaringi. Kindlasti loete sel aastal varasemast rohkem, otsekui püüdes tasa teha vahepeal kaotatut. Võite otsustada pühendada just nüüd oma keha treenimisele suuremat tähelepanu.

Lastega suhtlete just nii palju, kui hädapärast vaja. Ometi olete kogu aeg mures nende ettevõtmiste pärast. Eriti suured muutused on teie töös ja karjääris. Kõik, mis selles liinis teie elu saab segi paisata, sajab kaela ootamatult ning te olete võimetu otsustama, mis edasi teha. Võimalik, et vahetate tõsise põhjuseta töökohta. Teie puhul on see sel aastal ehk isegi hea. Mõtisklege, ehk ongi vana ametikoht hakanud piirama teie võimalusi ja arengut. Olete ehk isegi mõelnud uuele ametialasele väljundile, kuid ei ole tihanud ise selles suunas liikuma hakata. Arvestage, et uue töökoha otsingul ei pruugi esimesel katsel kõik õnnestuda, kuid mõne aja möödudes õnnestub teil saada endale selline töökoht, millest unistaksid paljud.

Parema tulemuse nimel tuleb teil end erialaselt täiendada, välistatud pole ka uue eriala omandamine. Häid tööpakkumisi on oodata aprillis või mais.

Oma rahalise seisuga võite sel aastal igati rahul olla. Kindlasti on teil hädapärased säästud, et mõnda aega toime tulla ka juhul, kui teenistuses tuleb vahe sisse. Vähina saate suurepäraselt raha säästmisega hakkama. Isegi loteriivõit pole välistatud, võimalik on ka soliidse lisaraha teenimine.

Tervis on teil igati hea, kuid ärge pange seda mõtlematusega proovile. Peaksite end jälgima septembri teisest poolest kuni oktoobri lõpuni. Hoiduge külmetamisest ja suurte raskuste tõstmisest – võite saada mõne trauma. Ka sportides tasub vältida liigseid riske.

Lõvi

Tähtsaim on tänavu teile teie kodu ja suhted kodustega, sealhulgas vanematega. Olete kohusetundlik, abistate üksteist, kus vaja, annate head nõu, kuid eriti hingelised need koos veedetud hetked pole.

Võimalik, et juba eelmisel aastal hakkasite oma kodus muudatusi tegema ja nüüd jätkate alustatut veelgi põhjalikumalt. Võtate ette suurema remondi, uuendate mööblit, teete mõne juurdeehituse või kujundate koduaeda. Nii mõnigi Lõvi võib alustada uue maja ehitamist.

Suhted partneriga on rahulikud ja kulgevad üksmeeles. Võimalik, et tegelete mõlemad oma lemmikhobidega ega püüagi teineteise vabadusi piirata.

Koos tegutsete ja arutlete aktuaalsetel teemadel jaanuarist kuni aprilli esimese nädalani. Siis tekib teil tahtmine midagi ühiselt ette võtta ja oma elus muuta. Suhtlete rohkem mõne teise perega või sõpradega. Ainuke aeg aasta jooksul, kus kipute omavahel vaidlema ning isegi tülitsema, on detsembrikuu.

Suhted lastega on igati meeldivad ja vabad. Te ei sekku liialt nende tegemistesse. Veidi pingeid võib ette tulla septembri teisel poolel ja oktoobris.

Töös ja karjääris suuri muudatusi ei ole oodata. Olete kohusetundlik, täpne oma ametis.
Veidi rohkem siblimist ja värskeid töiseid tuuli on oodata aprilli lõpust kuni juuni lõpuni. Selle aja möödudes võiks ehk planeerida puhkuse ja ette võtta üks ilus reis.

Ka rahalised seisud on stabiilsed. Te ei kipu liiga palju kulutama, aga ei jäta end ka millestki ilma. Kui tekib vajadus raha juurde teenida, siis selleks on head ajad augusti teine pool ja septembrikuu. Võimalik, et keegi pakub teile sel ajal mõne lisatöö, mis teid igati rahuldab.

Ka tervis ei vea teid alt. Vältige raskeid füüsilisi pingutusi, teie selg võib tunda anda. Ka traumade ohtu ei maksa alahinnata.

Neitsi

Teie kodune elu kulgeb sel aastal ilma suuremate muudatusteta.

Kinnisvaratehinguteks pole aasta soodne, sest esile võib kerkida ootamatuid takistusi või satute teile mittesobiva objekti otsa. Suhted abikaasaga kipuvad sel aastal olema veidi segasevõitu. Te nagu ei saaks teineteisest õigesti aru. Esineb väikseid valesid ja rääkimatajätmisi. Vajate mõlemad rohkem kui kunagi varem hellust, õrnust ja romantikat, kuid te ei oska või ei taha seda välja näidata. Õnnetuseks ei kipu te tekkinud probleeme omavahel arutama. Kui soovite, et teie kooselu aktiivsemaks ja säravamaks muutuks, peaksite partneri suhtes olema avatum ja hoolivust üles näitama. Parim aeg armuliine tugevdada on veebruari teises pooles, märtsi lõpus ja aprillis.

Aasta kujuneb kiireks ja tegusaks, kui te ise kaasa aitate. Teie töö ja karjäär on muudatusterohke. Võimalik, et vahetate töökohta või olete sunnitud seda tegema. On ka perioode, mil olete lausa töötu. Neitsile omaselt hakkate kohe muretsema ning võite vastu võtta esimese teenistust tõotava pakkumise. Peate siiski tõsisemalt kaaluma teisigi võimalusi, mis on teie jaoks see kõige õigem. Kui olete firmajuht, ei oleks liigne kasutada mõne eksperdi abi.

Töö otsimiseks ja ka vahetamiseks on kõige soodsamad ajad alates 7. maist mai lõpuni ning 17. juunist 13. juulini. Aasta algusest kuni juuli lõpuni olete ise üliaktiivne teenistuse otsimisel ning võimalik, et sel ajal avaneb ka soodne võimalus ametisse saada.

Sel aastal tekib teil soov end kultuuriliselt rohkem harida, võtate osa kõikvõimalikest üritustest. Eriti aktiivne olete 5. märtsini ja oktoobri teisest poolest kuni aasta lõpuni.

Kuni juulini on väga suureks toeks ja abiks teie sõbrad. Usaldage neid ja suhelge nendega tihemini. On üsna tõenäone, et mõnega neist alustate ühist projekti või suundute välisreisile.

Raha võib jõuda teile ringiga, partneri kaudu, mis laseb teil rahulikult ära elada. Väljaminekud tuleks sel ajal kontrolli alla võtta. Kuna teenimisvõimalused on hüplikud, siis loomulikult olete aasta teisel poolel oma sissetulekute pärast mures. Oskate ka säästa ega tee liigseid kulutusi. Hakkama saate igal juhul. Võimalik, et lisateenimise võimalus kukub teile sülle hetkel, kui olete igasuguse lootuse kaotanud, see võib juhtuda septembrist kuni novembrini. Aeg-ajalt võiksite kätt proovida loteriis.

Tervis on terve aasta vältel stabiilne, kui mitte arvestada närvilisusest tingitud lühiajalisi seedehäireid.

Kui peaksite sel aastal armuma, siis võib sellel olla saatuslik tähendus. Võimalikud on ka mõned kõrgelennulised flirtimised, mis toidavad teie hinge.

Kaalud

Kui olete kavatsenud sel aastal õppima asuda või ennast mõnel kursusel täiendada, siis selleks on parim aeg mais, juunis ja juulis.

Suhetes on veidi mahedamad ajad aprillis ja mais, sel ajal võtke südameasjaks abielu päästa ning klaarige oma arved rahulikult. Ehk leiate endalegi üllatuslikult, et armastate teineteist endiselt. Uste paugutamise ja riidlemisega ei jõua te kuskile ning sel aastal ei ole küll õige aeg kooselu katkestada. Muide, üheks riiu põhjuseks võivad olla ka rahaasjad ja ega armukadeduski suhteid paranda.

Kodune elu on üldiselt rahuldav. Vanematega suhtlete regulaarselt, läbisaamine on igati hea. Lastega oskate hästi läbi saada, te ei piira nende vabadust pühenduda oma hobidele, eriti kui nad on täisealised.

Ette võib tulla kinnisvara ostu ja müüki, need tehingud sujuvad tõrgeteta ja teie kasuks. Väga võimalik, et ostate uue või vahetate olemasoleva kodu teise vastu.

Võimalikult palju aega veedategi kodus ja selle hubasemaks muutmiseks. Kui teil on aed, siis on see kindlasti ilus ja aina ilusamaks see teie kätetöögna muutub.

Suhtlemisel olete sel aastal aktiivne, ent sõltumatu. Sõpradega veedate ohtralt vaba aega, võimalik, et loote kontaktid mõne uue ja huvitava inimesega, eriti aasta teisel poolel. Abistate üksteist ning üheskoos võtate ette huvitavaid üritusi ja reise. Uus sõber võib olla ka vastassoost ja vanuselt erinev.

Kui sel aastal tabab teid suur armumine ja teis tekib soov abielluda, peaksite võtma mõtlemisaega, eriti kui teie kuum tunne sai alguse saatuslikul kohtumisel ja südamete sulamine toimus hetkega. Praegune partner või osutuda väga erinevaks kõikidest eelmistest silmarõõmudest.

Teil on oodata kirevat ja sündmusterohket aastat. Tööl ja karjääris sujub kõik kenasti. Olete eluga rahul. Võimalik, et saate palgakõrgendust. Ülemustega on suhted head. Kui olete ise juht, siis hoolitsete oma alluvate heaolu eest. Kuni 17. juulini on eriti hea aeg eneseteostuseks ja karjääri tegemiseks, aga ka töö otsimiseks ning kui vaja, ka vahetamiseks.

Muu kõrval on suhted töökaaslastega igati soojad ja sõbralikud. Võite loota ka tõusu ametiredelil. Aasta teine pool sujub rahulikumalt, kuid suuremaid muudatusi ei toimu.

Raha pärast kipute liigselt muretsema. Südamevalu võib tekitada pangalaen või olete kulutanud rohkem, kui oleksite tahtnud. Liigne mõtlemine raha peale ei tule kasuks, sest see tekitab masendust ja süütunnet. Otsest põhjust muretsemiseks pole, sest ka juhul, kui raha ei laeku teie pangakontole nii palju, kui seda ideaalis sooviksite, on teil siiski arvestatav igakuine sissetulek.

Tervis on veidi muutlik, olete nakkustele vastuvõtlikum kui tavaliselt. Kipute ka endale hädasid külge mõtlema, kui kuskilt veidi valutab. Kui teil on tõesti mõni kaebus, võib see osutuda raskesti diagnoositavaks ning alati ei pruugigi rasket tõbe olla. Arvestada tuleb ka sellega, et sel aastal olete uutele ravimitele tundlikum ja võib esineda allergiat. Rohtudega ei maksa omapäi eksperimenteerida. Iga uue ravimi puhul paluge arstil teha tundlikkuse test.

Skorpion

See on paljuski teie võimaluste aasta, kuid peate tublisti pingutama, et eesmärgile jõuda. Suhtlemisel töökaaslastega on probleeme. Võite olla mässumeelne, kui mõni tööülesanne tundub teile mõttetu. Kipute vahel võimatut nõudma, eriti kui olete ülemus.

Üldjoontes sujub töös ja karjääris kõik rahulikult ja sissekäidud rada pidi kuni poole juulini. Lõpetate pooleliolevad tööd ning teie kohusetunnet hinnatakse. Alates poolest juulist tekib teil võimalus käivitada uus suur projekt, mida te varem pole mingitel põhjustel teha saanud. Kõik see, mida momendil alustate, jääb teie ellu pikaks ajaks. Suuri kasumeid pole kiirelt oodata, kuigi majandustegevus on pidevalt kenas plussis.

Saturn liigub terve aasta teie märgis, mis seab teile päris suured nõuded. Võimalik, et tunnete end pinge all olevat.

Teie rahaline seis on sel aastal igati rahuldav, muretsemiseks pole vähimatki põhjust. Kui teil siiski raha napib, avaneb hea võimalus lisa teenida septembris ja see kestab kuni aasta lõpuni. Kui alustasite mõnd uut tööd, võivad nüüd esimesed tulemused endast märku anda. Võite preemiat saada või võidate arvestatava summa loteriiga.

Eraelus kipute olema liiga tõsine ja kriitiline, hea tuju ja lahke meel oleksid teid just nagu jäädavalt maha jätnud. Põhjuseks on see, et te ei oska tööd eraelust lahus hoida, ja nii vaevletegi pideva süütunde all.

Sel aastal on teil hea kontakt ja läbisaamine oma lähemate sugulastega, sõbrunete naabritega. Üksteise toetamine on teile lausa eluvajadus, heategevus on teie südameasi.

Teie kodune elu on rahulik. Suhted vanematega on head.

Lastega on teil ülitugev side. Võimalik, et nad puistavad iga väiksema mure ja rõõmu korral teile südant. Kui lapsed on veel väikesed, siis veedate meelsasti aega nendega koos mängides või midagi üheskoos meisterdades. Ärge unustage muinasjutte!

Sel aastal sisustate oma vaba aega peamiselt muusikat kuulates, teatris või kunstinäitustel käies. Ilmselt tajute, et tõsise aasta juurde kuulub sedasorti lõdvestumine.

Aasta esimesel poolel võib teil tekkida soov end täiendada või minna suisa mõnda uut eriala õppima. Võib juhtuda, et seoses õpingute või ka tööga on sel aastal mitmeid huvitavaid välisreise.

Oma elukaaslasega on suhted igati meeldivad, kuid mitte eriti aktiivsed. Sära ja romantikat oleks teie kahe ellu juurde vaja. Parim aeg on selleks südasuvi.
Teie tervis on muutlik, eriti siis, kui endale tööga liiga teete. Võib esineda peavalusid, vereringehäireid. Käige regulaarselt hambaarsti juures.

Ambur

Amburitel on oodata küllalt tavapärast aastat. Oleneb teist endast, kuidas oskate sellesse värve põimida. Teie töös ja karjääris sujub kõik endistviisi. Väga võimalik, et otsite küll uusi väljakutseid, kuid erilisi võimalusi selleks pole antud. Kui olete ise aktiivne, on kõige tõenäolisem aeg millegi uue otsimiseks august-september. Üks võimalus on ka ise töölt lahkuda, et elada pingevabalt. Pärast seda leiate endalegi ootamatult, et olete talitanud valesti, ning hakkate paaniliselt otsima uut võimalust, et saada uuesti rakkesse.

Võite mõelda mõne uue eriala omandamisele või enesetäiendamisele praeguses firmas. Soodsaim aeg selleks on aasta algusest kuni juuli lõpuni. Teid võidakse koguni edutada. Töökaaslastega läbisaamine on üksteisest lugupidav. Kui olete töötu, siis on aasta algus soodne aeg uue töökoha otsimisel. Võib juhtuda, et püsiv töökoht tekib ajutisest töösuhtest.

Teie rahaline seis on stabiilne, sest sel aastal oskate varasemast paremini oma rahaasju planeerida. Võite saada ootamatult suurema summa omanikuks alates oktoobri viimasest nädalast kuni detsembri 5. kuupäevani.

Aasta algusest kuni juuli keskpaigani võib ette tulla kinnisvaratehinguid. Kas need on planeeritud või ootamatu loomuga – igal juhul kulgevad need sujuvalt ning toovad teile kasu. Õhus on ka päranduse saamise võimalus.

Siiski peaksite aasta vältel jälgima, et kõik teie arved ja maksud oleksid õigel ajal tasutud. Valitseb oht, et maksuametil tekib teie tegevuse vastu ebaterve huvi. Kõik on paremas korras, kui teie arveldamised on seadusega kooskõlas. Mingeid kõveraid teid ja slikerdamisi ei ole sel aastal mõistlik kasutada.

Tervis on teil sel aastal hea, kuid ärge seda proovile pange. Jälgige elementaarseid turvanõudeid, eriti kui tegelete mõne ekstreemse spordialaga. Oktoobris vältige külmetumist. Hoidke selga ja liigeseid.

Kaljukits

Koduste ja oma vanematega käib sel aastal suhtlemine tõusude ja mõõnadega. Aeg-ajalt võite olla nende suhtes täiesti ettearvamatu, kuigi näitate üles hoolivust ja arusaamist. Teie hinges valitsevad vastuolulised tunded, sest tahaksite oma kodus korraldada mitmeid muudatusi, kuid teie plaanid on segased ning teil on raskusi leida vaba raha oma ideede elluviimiseks.

Kui te vaevuksite teisi pereliikmeid kuulda võtta ning nende nõuannetega arvestama, võiksite oma kodu tundmatuseni muuta. Teis võib tekkida äkkmõte oma elukohta parema vastu vahetada, selles mõttes võidakse teile teha ootamatu pakkumine, millest on raske ära öelda. Enne otsustavat sammu mõelge rahulikult ja arutlege kodustega.

Suhted lähipartneriga on romantilised ja soojad. Leiate aega kahekesi olemiseks, olete tähelepanelik kõikide tema soovide suhtes. Eriti ilusad on teie suhted kuni poole juulini. Kui olete üksik, siis võib teie ellu tekkida ilus armastus, mis võib viia abieluni.

Pole välistatud, et just sel suvel otsustate oma kallimaga ette võtta puhkusereisi mõnda eksootilisse riiki.

Lõbustustest te sel aastal eriti ei hooli, teil pole selleks aegagi. Oma vaimu värskendamiseks ja väikeseks lõõgastumiseks piisab teile täiesti oma sugulaste-tuttavate ringist.

Võimalik, et just nüüd tekib teil soov õppida mõnda võõrkeelt, seda oskust võib teie töös vaja minna. Loomingulistel töötajatel pole raskusi leida keeleõppeks vaba aega.

Aasta tervikuna tuleb töine, produktiivne ja edukas. Tunnete endas palju suuremat energiat kui varem. Olete enesekindel, riskijulge ning saavutate kõik, mida elult ootate. Aasta soosib eriti selliseid tegemisi, mida te varem pole tihanud ette võtta. Väga võimalik, et sel aastal toetavad teid teie sõbrad, kes teid otsustaval hetkel julgustavad. Märgid näitavad, et leiate uusi sõpru, kes on teist vanemad ja elukogemuse võrra rikkamad. Teil on vabadus luua väga mitmes eluvaldkonnas täiesti uued struktuurid, olla teerajaja ja õpetaja. Kõige aktiivsem olete oma tegemistes oktoobri lõpust kuni detsembri alguseni.

Töös ja karjääris võite aasta jooksul palju saavutada, kui teete seda pühendunult ega tagane püstitatud eesmärgist. Kui teil on oma firma, siis juhite seda kindlakäeliselt. Te teate täpselt, mil moel edu saavutada. Kui olete palgatööline, saate töökaaslastega suurepäraselt läbi. Nad peavad teist lugu, te olete autoriteet.

Teie teenistus on korralik, kui te just ei ole otseselt seotud suurte projektidega, mille puhul valitseb oht, et tasu töö eest võib arvele laekuda suvalisel ajal. Siiski ei olegi raha sel aastal teile esmajärgulise tähtsusega. Alates juulist kuni aasta lõpuni võib teie palk suureneda. Igal juhul on nimetatud periood soodne aeg ülemusega vestluseks töölepingu asjus. Aasta teisel poolel võib ette tulla ka kinnisvaratehinguid isegi teenimise eesmärgil.

Teie tervis on suurepärane. Seda enam, kui te tegelete tervisespordiga ning olete mõnest kahjulikust harjumusest suutnud kas just täiesti loobuda, kuid seda oluliselt vähendada. Mais-juunis hoiduge külmetumast. Ärge unustage hambaarsti!

Veevalaja

Nagu alati, olete hea suhtleja ja seltskonnatäht, kuid lõbustustest ja pidudest te sel aastal eriti ei hooli, välja arvatud kultuurisündmused, millel te võimalikult sageli osalete. Oma laste ja lastelastega suhtlete parasjagu nii palju, kui hädapärast vaja, kuid teatrisse ja näitustele võtate neid meelsasti kaasa.

Mingeid pikemaid reise te sel aastal ilmselt ette ei võta. Kui tekibki võimalus välisreisile minna, siis on see ilmselt tööga seotud.

Teie isiklik elu on sel aastal joones, saate partneriga hästi läbi. Eriti romantiliseks kujunevad suhted juuli teisest poolest ning ilus elu jätkub kuni aasta viimase päevani. Kui olete üksik, võite sel ajal leida endale unistuste kaasa, või kui teie abielu on muutunud tundetuks argipäevaks, siis nüüd on õige aeg suhet emotsionaalselt värskendada.

Oma lähikondlastega, sugulaste ja tuttavatega on suhted muutlikud ja aeg-ajalt isegi pingelised. Käitute ettearvamatult, kipute vaidlema ja emotsioonide tulvas võite koguni sõpradega tülli pöörata.

Oma kodus te sel aastal erilisi muudatusi ette võtta ei viitsi. Läbisaamine pereliikmete ja vanematega on rahumeelne ja lugupidav. Kui te siiski tahate uuendusi ellu viia ning suudate ka pere liikmed nõusse rääkida, on selleks sobivaim aega aprillist juunini.

Sel aastal on teil väga palju tööd ning suurem osa tegemisi on kahjuks rutiinsed ja igavavõitu. Tuim argipäev tekitab depressiooni ja väsimust ning võib teid lõpuks viia niikaugele, et te ise olete valmis töösuhet lõpetama. Pole üldsegi välistatud, et tööandja on teist lahtisaamisest huvitatud, sest te ei hiilga juba pikemat aega töökuse ja kohusetundega.

Sellegipoolest on just nüüd hea võimalus luua oma firma, eriti veel, kui teil on toetajaid. Nendeks võivad olla teie sõbrad, vanemad või isegi lapsed. Kui olete kunstiinimene, võivad sissetulekud üsna kopsakad olla.

Kuid olge ettevaatlik: kõik, mida ette võtate, olgu korrektselt vormistatud ja hoolikalt läbi mõeldud. Liigne kiirustamine ei anna soovitud tulemusi. Kindlasti peate kõik momendid ka rahaliselt läbi kaaluma, sest teie rahaline seis on sel aastal tervikuna väga muutlik. Võlgu ei maksaks sel aastal juurde tekitada, ka ei tasu raha välja laenata. Keegi võib teid finantsküsimustest ära kasutada või lausa petta. Isegi vargused võivad sel aastal aset leida.

Teie tervis on kord parem, kord halvem. Aasta esimesel poolel on teil võimalik seda ise oluliselt parandada. Läbige tervisekontroll ja hakake rohkem mõtlema, kuidas tervist tugevdada, eriti kui põete mõnda kroonilist haigust. Ilmselt muudate oma toitumisharjumusi. Ülikasulik oleks sel aastal tegelda tervisespordiga, viibida võimalikult palju värskes õhus.

Kalad

Oma kodus võite sel aastal mägesid paigast liigutada. Peale geniaalsete ideede on teil külluslikult head maitset ja disainerisilma. Läbisaamine pereliikmetega on hea ja võimalik, et sel aastal võtate üheskoos midagi huvitavat ette. Kõne alla võivad tulla reisid lapsepõlvemaale, samuti teile oluliste sündmustega seotud paikade külastamine.

Lastega saate läbi ülihästi. Kui nad on väikesed või on teil juba lapselapsed, hoiate neid hea meelega. Kuni juuli keskpaigani saate oma teismeliste lastega suurepärase hingelise kontakti. Nad usaldavad teile oma pisimuresid ning te oskate olla neile heaks kuulajaks ja nõustajaks. Aasta teisel poolel on teil nende jaoks vähem aega.

Aasta esimesel poolel külastate palju teatrit, kontserte ja muuseume. Teie elustiil on muutunud tervislikumaks, teete ka tervisesporti. Kui olete üksik, võite ka armuda või tekib teil mõni meeldiv salasuhe.

Teie suhted partneriga on veatud, kui mitte arvestada seda, et võite vajada rohkem hellust ja õrnust kui tavaliselt. Teile võib tunduda, et teie armuelu on muutunud üksluiseks, selles puudub kirg. Suurepärane aeg suhete romantilisemaks muutmiseks on august ja september.

Neptuun liigub terve aasta teie enda märgis, mis võimendab Kaladele omaseid jooni: tundlikkust, intuitsiooni, loomingulisust, hoolivust, aga ka illusoorsust ja hajameelsust.

Nii mõnedki Kalad võivad sel aastal teha elus kannapöörde ja pühenduda õpingutele. Sel juhul võtate õpinguid väga tõsiselt, kõik ülejäänu jääb paratamatult tagaplaanile. Hea on see, et teate väga täpselt, mida te õppida tahate, mis on teie elu eesmärk.

Igas eluvaldkonnas peaksite sel aastal olema väga seaduskuulekas, pisemgi kõrvalekalle seadusest toob endaga ebameeldivused kaela.

Teie töösuhted ja karjäärivõimalused on sel aastal segasevõitu. Kui olete kunstnik, muusik, näitleja, siis on olukord üsna lootusrikas, kuid argisemate ametite esindajatel saab rutiin segavaks teguriks. Et aastaga toime tulla, usaldage oma sõpru ja kuulake nende arvamusi. Väga mõjukad sõbrad võivad aidata teil isegi karjääriredelil tõusta, kui pakutud abi vastu võtate. On ka selliseid perioode, kus võite olla küllaltki aktiivne, eriti 15. septembrist 17. detsembrini. Sel ajal olete väga hea organiseerija ja suhtekorraldaja. Mitmed soovid võivad just siis täituda – te võite saada ametikõrgendust, saada parema tööpakkumise, osutute valituks mõnesse mainekasse liitu.

Rahaga ei oska te küll sel aastal ringi käia. Väga tõenäoline, et seda võib äkki suures koguses sisse tulla ja kohe oskate selle ka laiaks lüüa. Võimalik, et isegi võidate loteriis, kuid kasiinost hoidke küll eemale. Kui teil on kavatsus teha rahaga suuremaid operatsioone, midagi müüa või osta, ei maksaks omapäi küll tegutsema hakata. Hea, kui teil oleks mõni usaldusisik, kes hoiaks teie rahavoogudel silma peal. Kindlasti ei tohi see inimene olla Kalade märgi esindaja.

Tervis on teil igati hea. Kui teid kimbutavadki mõned haigused, siis sel aastal toimub neist paranemine kui imeväel, eriti aasta teisel poolel. Sel ajal annab igasugune ravi väga häid tulemusi. Ka loodusravist saate abi, taimeravi tugevdab hästi teie immuunsüsteemi.

Vältige ülesöömist. Teie tervis paraneb veelgi, kui tegelete tervisespordiga. Väga soodsalt mõjuvad sel aastal massaaþid ja veeprotseduurid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
10 aastat tagasi

Võin rääkida loo, kuidas TSK (TuviSitaKonstaabel) lõbusas tujus aga mitte purjus noorte seltskonna peale närvi läks ja ühte neist helkuri puudumise eest trahvis. Milles point, küsite? Point selles, et lugu juhtus jaanipäeval enne keskööd Haapsalu peatänaval.

Mart
10 aastat tagasi

kas mõni veel loeb ka seda jama ?????

Tšort
10 aastat tagasi
Reply to  Mart

Võid arvestada, et peale sinu olen ka mina selle lugeja.

usaldusisik ansap
10 aastat tagasi

me võime jõuda 5 rikkama riigi hulka

kodanik
10 aastat tagasi

märtsi keskel peale lõunat jõuamegi