Edda Pauksoni suur horoskoop 2022 – sinise tiigri aasta

Lääne Elu

info@le.ee

Edda Paukson. Foto: Erakogu
Edda Paukson. Foto: Erakogu

Eda Paukson ennustab, mida algav sinise veetiigri aasta tosinale tähemärgile kaasa toob.

Jäär

Jäärasid ootab ees aasta täis proovikivisid – ja need ei saa olema lihtsad. Koondamised on sel aastal tavalised. Ettevõtjana peate pingutama, et firmat vee peal hoida. Kõige õigem oleks leida partner, kes on piisavalt elukogenud ja oskab vajadusel head nõu anda. Kui otsite töökohta ja pääsete töövestlusele, peate kasutama kogu oma sarmi ja taktitunnet, et mitte endast ülbet muljet jätta. Tulemuslikum on, kui mõni mõjukas sõber teie eest kostab.

Nii mõnedki Jäärad on sunnitud ennast oluliselt täiendama või õppima hoopis uue eriala. Õpinguteks soodne aeg on oktoobrist aasta lõpuni. Kui aga suudate oma vaidlushimu ja isekust töökaaslastega ja ülemustega suhtlemisel vaos hoida, ei tulegi ehk teil uut töökohta otsida.

Oodata on üllatusi ja ootamatuid olukordi teie rahatehingutes. On võimalik, et raha tuleb väga ootamatult preemia, palgatõusu, päranduse või lotovõiduna. Aprillis võiksite õnne proovida loteriis. Samas võib Uraan lisaks ootamatutele sissetulekutele kaasa tuua ka sama ootamatuid väljaminekuid seal, kust neid kõige vähem oodata oskate. Hoidke oma rahaasjadel hoolikalt silm peal ja kontrollige väljaminekuid.

Lähedastega suhtlemine on aasta ringi normaalne. Septembris võib ette tulla tülisid laste kasvatamise teemadel, raha pärast või ka mõnel märksa tühisemal põhjusel. Kipute oma tahtmist ja vaateid peale suruma. Õnneks ei kesta need tülid kaua ja leppimine saab olema kiire.

Kõige romantilisemad on suhted suve lõpus. See on suurepärane aeg naise või kallimaga kaunisse kohta sõita. Kui olete üksik, võite sel ajal leida partneri.

Lastega suhtlete mõõdukalt ega lase neil endale pähe istuda. Eriti hästi suudate leida ühise keele teismelistega. Nii mõnigi Jäär võib saada lapsevanemaks. Suvel leiate enam aega ka oma vanematega suhtlemiseks.

Aasta tervikuna võib tuua probleeme suhtlemisel sõpradega. Maini võite leida mõne uue sõbra või parandate mõne senisega suhteid. Kuna Jupiter toob teie teele palju uusi tuttavaid ja Saturn aitab teil valikuid teha, on valik uute sõprussuhete loomisel mõnevõrra lihtsam. Olenemata teie soost ja vanusest, võite leida mõne vanema meessoost sõbra, kes jääb teie ellu pikemaks ajaks. Veebruaris võiksite olla ettevaatlik – siis kipute olema tavalisest närvilisem ja vaidlushimulisem. Kontrollige oma emotsioone, et mitte sõpru kaotada.

Suvel kipub tervis olema muutlik. Augustist kuni septembri keskpaigani ei tohiks võtta mõtlematuid riske, kuna vigastuste oht on tavapärasest suurem.

Sõnn

Aasta esimene pool tõotab Sõnnidele tulla töises plaanis keeruline. On palju segadusi ja ootamatuid takistusi. Mõni pahatahtlik inimene võib teie kohta levitada ka kuulujutte või teile vastu töötada. Kuna kipute ka ise olema enesekeskne ja tujukas, pannakse suhted töökaaslastega tõsiselt proovile. Ka kohusetunne on tavalisest mõnevõrra nõrgem. Oma kriitilise meele ja isekuse tõttu võite isegi töö kaotada. Puhkus planeerige võimalusel juuniks või juuliks.

Aasta teine pool on igati soodsam. Siis võib teid oodata tõus ametiredelil või leiate uue, rohkem rahuldust pakkuva töökoha. Teie uudsed mõtted ja ideed leiavad tunnustust. Võite oma originaalsusega ettevõttele palju kasu tuua. Külluse ja õnne planeet Jupiter soodustab tööd aasta teisel poolel.

Rahaline seis kipub olema kõikuv. Kuna aasta teine pool on tööalaselt soodne, on sel ajal ka materiaalne olukord parem. Sõnnina oskate raha õigesti paigutada ja mõtlematuid kulutusi naljalt ei tee. Mais-juunis liigub Merkuur teie rahamajas ja tekib soov osta pudi-padi. Kui nõu peate, võite sel ajal leida ka midagi kaunist, näiteks mõne kunstiteose. Märtsis-aprillis võib ette tulla ootamatuid kulutusi.

Pereelu sujub tavapärast rada. Et Sõnn pühendub rohkem tööle, võivad peresuhted jääda pisut tagaplaanile. Vajadus romantika järele vajab siiski lahendamist. Parimad ajad kaaslasega koos midagi ette võtta on septembrist novembrini. Sellel ajal on parimad võimalused lahendada ka armukadeduse pinnal tekkinud erimeelsused.

Kogu aasta on Sõnn oma käitumises veidi rahutu ja ettearvamatu. Ta võib teha oma elus suuri muudatusi, kuid neid tuleb hoolikalt kaaluda ning pere ja sõpradega läbi arutada. Pereliikmete jaoks on Sõnn sel aastal päris huvitav tegelane oma mõtete, tujude ja vaba käitumisega. Ta tegeleb tavapärasest rohkem lastega, oskab neid suunata ja on valmis neid ära kuulama. Augustist oktoobrini leiate laste jaoks alati aega.

Sõpradega suhtlemisel võib aasta kaasa tuua probleeme, peamine põhjus võib olla üksteise mittemõistmine. Väljenduge sõpradega suheldes võimalikult selgelt. Kohati kipute oma abi liialt peale suruma ja saate hurjutada teiste ellu sekkumise pärast.

Tervis on üldiselt tugev. Septembris-oktoobris on oht külmetuda. Sel aastal võivad meedikute abi vajada kurk või häälepaelad. Ärge ennast füüsiliselt üle pingutage, muidu võite seljale ja õlgadele liiga teha. Parim aeg arstlikuks konsultatsiooniks on juuli lõpp ja august.

Kaksikud

Aasta algus möödub muudatuste ja eneseotsingute tähe all, olete tavalisest passiivsem ja tujukam. Märtsis-aprillis tunnete end märksa kindlamalt. Olete tulvil energiat võtmaks ette midagi uut ja huvitavat, kuid ei oska leida päris õiget viisi soovitu saavutamiseks. Kipute olema liialt nõudlik ja peate loomulikuks, et kõikjal oodatakse teid ja teie arvamusi. Võib tulla ette probleeme suhtlemisel, sest kompromisse on raske leida. Kui suudate anda oma aktiivsusele õige suuna ja arvestate teiste nõuannetega, võib see aeg teile palju kasulikku tuua. Veel paremaks läheb olukord mais-juunis. See on ka hea aeg puhkamiseks.

Aja planeerimises olete väga hea ega jäta midagi juhuse hooleks. Kui peaksite olema tööotsingutel, oskate jätta endast töövestlustel suurepärase mulje. Aasta jooksul kipub tööelus tulema ette takistusi, ka koondamine pole päris välistatud. Tööalases suhtluses võib ette tulla vääritimõistmisi. Veebruaris, märtsis ja mais sujub töö suurepäraselt ja võite saavutada kohati lausa ulmelisi tulemusi ettevõtte hüvanguks.

Ette võib tulla korduvat töökoha vahetamist või mitmel kohal töötamist. Kui aga suudate sissetulekut teenida muul moel kui tööl käies, pakub see teile oluliselt enam rahuldust.

Rahaline seis kipub samuti olema kõikuv. Parim aeg finantsolukorra parandamiseks on aprillist juulini. Loomingulisel alal töötades võib sel perioodil tulla mõne suurema töö tasu. Võib esineda ka rahalist õnne.

Õpinguteks ja enesetäiendamiseks on aasta äärmiselt sobiv.

Kodule kipub teil tähelepanust väheks jääma, kuna teil on nii palju tegemist. Kui on vaja teha mingeid väiksemaid muudatusi, siis juuli lõpus ja augustis leiate selleks ehk aega ja vahendeid. Sellegipoolest oskate oma mängulisusega koduse õhkkonna huvitavaks muuta. Tõenäoliselt on üsna palju tegemist ka lastega, eriti just suvel. Oskate leida teismelistega ühise keele.

Romantilised suhted sujuvad kõige paremini aasta alguses ja lõpus. Tunnetate, et elukaaslane on usaldusväärne partner. Võimalik, et loote perefirma. Oskate leida aega ka oma meelistegevusteks.

Aasta jooksul leiate hulgaliselt uusi tuttavaid, keda kipute kohe oma sõbraks pidama. Mõne tõelise sõbra võite leida jaanuari alguses või aprillis.

Tervis peaks olema tugev. Väiksemaid vigastusi võite saada peamiselt oma tormakuse tõttu, aga midagi hullu sellest ei juhtu.

Vähk

Vähkidel tasub usaldada oma intuitsiooni – see viib täpselt õiges suunas. Olete võimeline kaardistama oma võimalusi, planeerite töö, kodu ja rahaasjad täpselt õigetele aegadele.

Sel aastal oskate takistusi oluliselt kergema vaevaga ületada või neist mööda põigata.

Sügisel võib tekkida soov vahetada töökohta. Kasulik oleks siis pidada nõu usaldusväärsete sõprade ja pereliikmetega. Sügis kipub tooma segadusi tööl, mis on peamiselt tingitud möödarääkimisest või vääritimõistmisest. Äärmuslikul juhul võite kaotada senise töökoha, kuid tõenäoliselt leiate sõbra või tuttava abiga peagi uue töö. Kui teil on vaja end selleks täiendada või midagi uut juurde õppida, on parim aeg selleks augustist septembrini.

Ükskõik, mitu korda te aasta jooksul ka töökohta vahetate, oskate alati hakkama saada. Parimad ajad tööotsinguteks ja ametikõrgenduseks on märtsis-aprillis.

Rahaasju te naljalt tähtede hoolde ei usalda. Oskate alati leida võimalusi investeerimiseks – parim aeg selleks on juulis-augustis, kui ärivaist on eiti hea. See aasta annab võimalusi vahetada elukohta või soetada kinnisvara, mida saab teenima panna.

Suhted pereliikmete ja vanematega on parimad alates augustist. Mõningaid erimeelsusi võib ette tulla septembris-oktoobris. Tülid võivad tekkida peamiselt laste kasvatamise, raha ja armukadeduse pinnal. Õnneks oskate siiski leida kiiresti ühise keele.

Suhted elukaaslasega on kindlad ja asjalikud. Kindlasti on üks teema pere rahaline olukord. Õnneks oskate jätta aega ka romantilisteks hetkedeks. Kõige rohkem on teile teineteise tarbeks aega jaanuaris ja novembrist aasta lõpuni. Neil aegadel oskate tuua suhetesse värskust, või kui olete üksik, siis võite armuda. Kui peaksite sel aastal abielluma, saab sellest eeldatavalt pikaaegne liit.

Sõprade, naabrite ja sugulastega suhtlete siis, kui teil selleks tuju on. Seltskonda naudite enim aasta esimestel kuudel, mil võite osaleda ka meelelahutusüritustel.

Tervis kipub olema muutlik. Septembri lõpus ja oktoobris on kurk ja häälepaelad tavapärasest tundlikumad. Novembris võib mingi põletikuline protsess vajada arstlikku sekkumist. Närvipinge mõjub kohe seedimisele.

Sel aastal võib tekkida huvi teemade vastu, mis pole teid võibolla varem huvitanud, näiteks esoteerika, või satute seltskonda, kus tegeletakse müstiliste distsipliinidega. Kuna Jupiter kipub kallutama liialdustesse, siis vaadake, et te nendesse teemadesse ära ei upuks.

Lõvi

Lõvide aasta tuleb mitmekesine. Tõenäoliselt olete mõnda aega olnud töötu või töötanud kodus, olete sellest tüdinud ja soovite leida tööotsi, mis annaks võimaluse nelja seina vahelt välja saada. Tõenäoline on pakkumise saamine mõnelt mõjukalt isikult. Kuna te ei taha kellestki sõltuda ja alluvussuhted on vastukarva, võib teil olla raske sobivat tööd leida. Kellast kellani laua taga istumine teile igal juhul ei sobi. Ehk on võimaluseks oma ettevõtte loomine, milleks parim aeg oleks ilmselt mai-juuni.

Lõvi soovib alati silma paista, kedagi juhtida või kellegi üle valitseda. Aprill on tõenäoliselt teie karjääris pöördeline ja võib viidata tööle, mis on seotud ringisõitmisega või tööga mõnes teises riigis. Terve aasta jooksul mõjutab teid oma energiaga tiiger – kord käitute uhke lõvina, siis jälle nurruva kaslasena.

Nii mõnelgi Lõvil võib tekkida soov midagi uut õppida või nõuab seda töökoht. See võib juhtuda päris aasta alguses.

Rahaline seis on aasta lõikes küllaltki muutlik. On aegu, kus saate rahulikult nautida oma tavapärast elustiili, kus ei puudu paras annus luksust, aga on ka perioode, mil peate tõsiselt nuputama, kuidas omadega välja tulla. Juulis võib teie rahaline olukord oluliselt paraneda – võidakse pakkuda lisatööd, tõstetakse palka või võidate loteriis. Ka pärandus pole välistatud.

Kodune elu, suhted laste ja vanematega on igati korras. Septembrist novembrini liiguvad teie kodusektoris Merkuur, Veenus ja Marss. Veenus annab ilu ja armastust, kodu sättimist ja soovi tegeleda lastega, Merkuur rahutust ja soovi midagi kodus muuta, Marss võib anda vaidlemist ja soovi tüli kiskuda, isegi kui selleks otsest põhjust pole. Võimalik, et olete sunnitud oma ego mõnevõrra maha suruma. Pole ka võimatu, et otsustate elukohta vahetada.

Peate hoolikalt jälgima, et kõik teie tegemised oleksid seadusega rangelt kooskõlas. Aprillis-mais võib tekkida vajadus külastada kedagi mõnes kinnises asutuses (haigla, hooldekodu, vangla).

Sõpradega suhtlemine on loiuvõitu. Aprillis-mais võite leida, et mõni sõprussuhe on oma aja ära elanud. Marss sõprade majas kallutab teid isekusele. Kõige tugevamalt on mõjutatud partnerlussuhted.

Suhetes on väga võimalik, et mõnel päeval olete endassetõmbunud, torisete, kritiseerite partnerit ja võite riidugi minna. Sellisel ajal tasuks koos mingi meeldiv töö ette võtta. Omavahel krillimine võib viia suhte katkemiseni, seega püüdke seda vältida.

Abiellumiseks peaks olema hea aasta.

Tervis võib anda tunda jaanuari alguses ja detsembri lõpus. Ilmselt on peamine põhjus ületöötamine. Häälepaelad ja kurk on sel aastal vastuvõtlikumad. Ravitsemiseks on parim aeg jaanuaris ja novembrist detsembrini.

Neitsi

Neitsite aasta kujuneb küllaltki mitmekesiseks ja huvitavaks. Muudatusi võib ette tulla mistahes eluvaldkonnas. Need võivad tulla teist sõltumata, aga võimalik, et olete senisest tööst, kodusest elust, sõpradest ja ehk isegi partnerist tüdinenud. Tõenäoliselt tekib teil soov asuda oma elu korrastama. Ettevaatust, enne kui mõne olulise muudatuse teete! On tõsine oht, et lähenete asjale liialt emotsionaalselt ja tormakalt.

Olete sel aastal töökas ja kohusetundlik ning tööl osatakse seda ka hinnata. Oskate oma tööd planeerida, jättes samas aega ka enda tarbeks. Võite küll rutiinsetest kohustustest tüdinud olla, samas olete meelitatud, kui teiega arvestatakse ja teid hinnatakse. On tõenäoline, et saate ametikõrgendust või leiate uue südamelähedase ja tasuva töökoha. Eriti hea aeg karjääri teha on 11. juulist kuu lõpuni.

Et aasta toob palju muudatusi ja te olete aldis kõigest kinni haarama, siis püüdke puhkus planeerida juunisse. Tõenäoliselt valite puhkamiseks mõne eksootilise riigi ja seltsiliseks hea sõbra, kellega nautida kauneid kohti. Kui olete mingil moel seotud kunstiga, saate sellel reisil kuhjaga inspiratsiooni. Ise loovtööga tegeldes võite luua midagi tõeliselt väärtuslikku. Võib tekkida ka meeldiv flirt mõne töö- või reisikaaslasega.

Mõni Neitsi võib luua oma firma. Enne ettevõtte loomist tasuks asi läbi arutada mõne valdkonda tundva inimesega. Parim aeg sedasorti muudatusteks on 4. maist 11 juulini.

Rahaliselt ei ole aasta just soodsaimate killast. Peale palga pole muid sissetulekuid eriti loota. Kuna raha on teile alati tähtis olnud, olete sel aastal ostudega ettevaatlik. Kui tulebki ette suuremaid rahalisi tehinguid, toimuvad need ilmselt septembris-oktoobris. Nendel kuudel võite õnne proovida ka loteriis. Kui te ei ole üksik, siis võib raha tulla ka elukaaslase kaudu.

Kodune elu kulgeb rahulikult ja liigagi tavaliselt. Aeg-ajalt tekib teil tunne, et peaksite koos kaasaga minema mõnele kontserdile või teatrisse. Võib juhtuda, et te ei jõua ühisele otsusele, millisest üritusest osa võtta.

Suhtlus vanematega on mõnevõrra tihedam. Mõni Neitsi asub suure tuhinaga kodus ja aias muudatusi tegema. Välistatud pole ka elukoha vahetus, eriti novembris. Lastega suhtlemisel olete ehk pisut liiga karm ja kipute neilt liialt palju nõudma. Kui teil on lastega probleeme, on hea aeg pingete silumiseks november-detsember.

Tavalistest te lõbustustest eriti ei hooli, kuid heade tuttavatega ja lähedastega kohtute üsna tihti. Sellel aastal on teil tarvis sõpra, kelle õlale toetuda, et eluheitluses tuge saada.

Tervis kipub olema küllaltki muutlik. Nii mõnigi krooniline haigus võib ravi vajada. Ära kuluksid ka arstlikud kontrollid. Reeglina ei pööra Neitsi erilist tähelepanu, kui tal kuskilt valutab. Sel aastal tuleb aga kehas toimuvatele protsessidele kohe tähelepanu pöörata ja arstiga nõu pidada. Tõenäoliselt võivad tunda anda liigesed. Neitsile omase püüdlikkusega asute neid kohe sporti tehes tugevdama, kuid on suur oht endale liiga teha. Soovitatav oleks eelnevalt konsulteerida ortopeedi või füsioterapeudiga, eriti kui olete üle neljakümne. 

Kaalud

Enamik Kaalusid jätkab senisel kursil. Nad on rahul sellega, et on pikka aega töötanud ühes ettevõttes või vähemalt ühel erialal. Kaalusid ei huvita sel aastal muudatuste tegemine ja nad eelistavad rahulikult edasi toimetada. Kui töötate kodus või teil pole hetkel töökohta, erilist aktiivsust te olukorra muutmiseks üles ei näita. Olete veendunud, et küllap sobiv pakkumine kukub teile lihtsalt sülle. 11.–28. juulini liigub Merkuur teie töösektoris ja sel ajal võib midagi põnevat silmapiirile ilmuda. Sel ajal muutute ka ise ajutiselt aktiivsemaks. Kasutage see võimalus ära. Kõige tõenäolisem on, et saate mõne huvitava pakkumise juunis. Veenus annab võimaluse tegeleda millegi ilusaga või võtate sel ajal ette mõne unistuste reisi, tõenäoliselt koos lastega.

Töökaaslastega läbisaamine on sel aastal suurepärane. Maist juulini on elutempo eriti kiire. Võimalik, et võtate ühendust ka vanade töökaaslaste või sõpradega, et koos aega veeta. Ainus periood, kus kipute olema enesekeskne ja vaidlushimuline, on maist poole juunini. Sel ajal võite ka töölt riiuga lahkuda või koondatud saada. Naisena te ennast sellest häirida ei lase, kuid mehed võtavad asja tõsisemalt.

Enamik Kaalusid ei jää kunagi jänni. Nad leiavad alati mingi huvitava ja ka sisse toova tegevuse.

Rahaga peaksite sel aastal säästlikult ringi käima, muutes vajadusel oma ostuharjumusi. Eriti tähelepanelik tuleks olla augustis-septembris. Novembris on rahaline seis mõnevõrra parem. Pole välistatud, et sel ajal tõstetakse palka, võidate mõne auhinna või saate näiteks tasu mõne ühekordse kauni töö eest. Mais-juunis võite olla seotud mõne kinnisvaratehinguga või saate hoopis päranduse.

Lastega suhtlemisel võite olla veidi nõudlik ja olenevalt nende vanusest võite aeg-ajalt isegi tülli minna. Et Jupiter liigub teie laste ja lõbustuste sektoris, on teil palju mõtteid ja plaane, kuidas ühist aega meeldejäävalt sisustada. Kui teil on sidemeid mõne meelelahutust pakkuva ettevõttega, oskate kindlasti korraldada originaalseid kogupereüritusi.

Kindlasti leiate palju tuttavaid ja ka mõne uue sõbra, tõenäoliselt suvel. Tõenäoline on ka mõni süütu flirt, mis ei muuda suhteid elukaaslasega. Kui olete üksik, siis võite märtsis-aprillis armuda või isegi abielluda.

Tervisega probleeme olla ei tohiks. Kroonilised haigused alluvad ravile kõige paremini suvel. See on suurepärane aeg põhjalikuks tervisekontrolliks. Naistel võib esineda vaevusi ristluude piirkonnas – vältige külmetamist. Sel aastal, eriti kevadel, võib olla ootamatuid tervisehädasid, mille kohta meedikud tavaliselt seletust ei leia. Õige eluviisi korral vaevused tavaliselt kaovad. Ise ei tasuks ennast ravima hakata, võite olla mõnele ravimile allergiline. Nakkuste suhtes olete pisut tundlikum. Hoidke oma Kaaludest lapsed nakkuskolletest eemal.

Skorpion

Skorpion tunneb ennast kindlalt, oskab keerulistes olukordades kompromisse leida. Kõik karid, mis teele tekivad, suudab ta ületada. Tema otsekohesus ja ausus avaldab kaaslastele muljet. Kui tekib vajadus ideede või seisukohtade eest võidelda, võitlete ennastsalgava energiaga. Kindlam oleks, kui suudate leida mõtetele toetaja, siis olete suuteline töös ja karjääris saavutama suurepäraseid tulemusi. Ka oma ettevõtte loomine võib kõne alla tulla. Tippjuhina oskate ettevõtet edukalt töös hoida ja töötajad on teiega rahul. Edukaimad ajad töös on juulis-augustis. Samal ajal võib keegi püüda meelitada teid oma firmasse. Mõelge hoolikalt – kui olemasolev töökoht toimib, pole praegu selleks õige aeg. Kui aga olete töötu, andke minna. Juunis võib olla veidi keerulisem periood – võib tekkida tunne, et peate midagi muutma, või tekivad probleemid töötajatega. Võib ette tulla vaidlusi ja tülisid, võite ka ise olla enesekeskne ja tormakas. Probleeme on võimalik vältida enesekontrolliga.

Raha pole teile sel aastal eesmärk omaette. Teil on teatavad säästud, et rahulikult ära elada. Suuremaid oste te sel aastal ilmselt ei tee. Rahatehinguid võib ette tulla novembri lõpus ja detsembri alguses ning tõenäoliselt on need edukad.

Saturn teie kodusektoris võib nõuda millegi korrastamist kodus – see võib olla remont või juurdeehitus.

Suhtlete aktiivselt ka vanematega ja tõenäoliselt abistate üksteist. Kodune elu on ka muus osas igati korras ja värvikas. Oma lastega suudate kergesti leida ühise keele ja nii mõnegi Skorpioni perre võib olla lisa oodata.

Suhted kaaslasega on suures piiris sarnased eelnevate aastatega. Partnerluses võite ka ise vahel ettearvamatult käituda, aga enamik aastast oskate siiski kaaslasega arvestada ja tunnete rõõmu, kui saate talle mõne üllatuse teha. Jaanuaris ja kevadel olete eriti romantilises meeleolus, välistatud pole ka armumine. Kui peakski tekkima tõsiseid probleeme ja tunnete, et kooselu hakkab purunema, on kõige õigem pöörduda mõne nõuandja poole, sest impulsiivsed ja mõtlematud muudatused ei too head. Tõenäosus sedalaadi konfliktideks on suurem jaanuari teisel poolel ja veebruaris.

Tervisega ei tohiks teil suuremaid probleeme olla. Aprilli esimesel poolel on oht külmetuda, hoidke kurku ja häälepaelu. Päris aasta alguses võib organismis areneda mingi põletikuline protsess, mille peaks korralikult välja ravima.

Ambur

Amburitel puudub sel aastal tõsisem huvi oma töö ja karjääri vastu. Need, kellel on töö, veavad seda vankrit erilise entusiasmita. Teenistuses võib aasta jooksul ette tulla kõike – koondamist, ettevõtte likvideerimist, töölt lahkumist. Ehk proovite igasuguseid pakkumisi, kui neid tekib, ise te endale töökohta otsima ei hakka. Naised on eriti rahulikud ja leiavad, et küll kuidagi ikka saab ja veidral kombel saab tõesti.

Sõpru ja abistajaid nii nõu kui ka jõuga jätkub. Leiate, et aastaga on palju huvitavamat võimalik teha, selle asemel et töö pärast võidelda. Mehed on realistlikumad, kuid ilmselt ei hakka nemadki ülemäära pingutama ja võtavad vastu igasugused tööotsad. Kui teil on alaline töökoht, laabub kõik suuremate pingutusteta.

Amburitel on ka sel aastal parajalt õnne, optimismi, aktiivsust ja hätta ei jää nad ei jää. Nad oskavad hämmastava kergusega toime tulla.

Rahaasjad on aasta läbi segased, sest Amburid kipuvad kõiki aitama ka siis, kui endal kitsas käes. Augusti esimesel ja detsembri teisel poolel võib tekkida soov oma rahaasju revideerida või tekib vajadus mingi rahalise mõjuga leping sõlmida. Nendel aegadel võib seda ka julgesti teha, eriti detsembris sündinud Amburid.

Kodune elu on suurepärane. Kohtute tihti pereliikmete ja vanematega, veedate koos nendega aega. Aktiivse ja suurepärase suhtlejana korraldate tõenäoliselt toredaid koosviibimisi, liigute palju ringi ja leiate uusi tuttavaid, kellest mõnigi võib lisanduda teie sõprade ringi. Osalete ka kultuuriüritustel, tegelete hobide ja tervisespordiga, kaasates viimasesse ka lapsed. Paljud võtavad ette mõne eksootilise reisi või reisivad Eestis. Teie jaoks on oluline, et ei peaks pikalt ühel kohal olema.

Elukaaslasega suhtlete pigem sõpruse tasandil, romantikaks palju aega just ei jää. Mais-juunis võib tulla perega mõni kasulik ja huvitav reis. Need kuud on ka väga head probleemide lahendamiseks ja tulevikuplaanide tegemiseks. Märtsis ja aprillis võib ette tulla vaidlusi, tülinorimist, enda ego pealesurumist partnerlussuhetes nii tööl kui ka mujal. Sel perioodil kipute olema elukaaslasega liialt domineeriv ja impulsiivne ning võite kergesti riidu minna. Need tülid ei kesta kaua. Kõige toredamad kuud on märts ja aprill.

Tervis on igati korras, kui seda ise proovile ei pane. Ettevaatamatusest võite end vigastada. Esineda võib vereringehäireid ja vererõhu kõikumist. Püüdke need asjad lasta meedikutel üle kontrollida.

Kaljukits

Aasta annab Kaljukitsedele teatava sisemise rahu ja kindlustunde. Vaid mõnel lühikesel perioodil võib esineda vajadus end veidi pingutada, et saada asjad taas jooksma.

Töös ja karjääris on Kaljukitsedel kõik korras. Olete loonud kindla vundamendi. Ka Kaljukitsedel tekib probleeme, kuid oskate need kerge vaevaga lahendada. Suuremat kontsentreerumist nõudvad ajad on jaanuari esimesel ja detsembri viimasel nädalal. Siis võib tekkida vaidlusi, hilinemisi ja kaadrivoolavust. Õnneks aitab samal ajal samas sektoris liikuv Veenus ära siluda mõttetud vaidlused ja vääritimõistmised töökaaslastega. Kui need paar nädalat suudavadki kaasa tuua näiteks töökoha kaotuse, oskate ennast mobiliseerida, et võimalikult väikeste kaotustega edasi liikuda. Jaanuaris sündinud Kaljukitsed võivad sellest isegi kasu lõigata.

Sel aastal mõtlete palju, kuidas oma säästudega ümber käia ja millesse investeerida. Kui te pole eriti jõukas, oskate siiski oma vähesed säästud teenima panna. Konsulteerite ka mõne asjatundjaga. Mõned võivad ka pisut koonerdama hakata ja kipuvad iga senti lugema, et võimalikult rohkem säästa.

Sissetulekute suurenemine on tõenäoline. Rahalist edu võib tulla ka mujalt kui palgatööst, lotoõnngi võib naeratada. Kui peaks tekkima vajadus võtta pangast laenu millegi ehitamiseks või ostuks, oskate riskantsetest otsustest hoiduda.

Koduses elus suuremaid muudatusi plaanis pole. Veedate palju aega kodus ja aias. Põhitähelepanu on perel ja lastel. Tunnete, et on õige aeg arutada lastega elulisi probleeme ja suunata nende huvi looduse ja kultuuri poole. Võtate ette ka mõne väljasõidu perega. Parim aeg oma perega aja veetmiseks on aprillis. Peresuhted on suurepärased. Aasta esimesel kolmel kuul võib küll tekkida pingeid. Õnneks ei kesta sellised impulsiivsuspuhangud kaua.

Romantilistes suhetes on parim aeg juunis-juulis. Oskate sujuvalt lahendada tekkinud probleeme, kui teil neid peakski tulema. See on hea aeg ka tulevikuplaanide tegemiseks. Kui olete üksik, leiate hea tuttava või armastusväärse kaaslase. Mais mõjutab Marss teie partnerlussuhteid nii tööl kui kodus. Sel ajal tasuks käitumine kontrolli all hoida, et impulsiivsusega mitte asjatut tüli üles kiskuda..

Aasta viimastel kuudel ootab kirev seltsielu. Tavalised võivad olla koosviibimised, kus filosofeeritakse eri teemadel.

Tervise poolest on suurema riski all just nooremad Kaljukitsed, kes on mõnevõrra vastuvõtlikumad külmetustele. Üle 50aastaste Kaljuitsede tervis on vastupidavam.

Kaljukitsed peaksid jälgima, et nad endale füüsilise tööga liiga ei teeks. Märtsis püüdke olla tasakaalukam, kuna võite tormakusega mõne vigastuse tekitada. 

Veevalaja

Aasta toob leevendust Veevalajate viimaste aastate keerulisse ellu. Olete kohusetundlikum, kuulate kolleegide nõuandeid ja suudate tööle pühenduda ka siis, kui see erilist huvi ei paku. Kohati võib olla ka teistest eemale hoidmist ja enese alahindamist. Kui peaks olema vaja töökohta vahetada, kujuneb see küllaltki raskeks.

Kipute olema tavalisest konservatiivsem. Ka mõned teie kaaslased märkavad, et käitute vanemana, kui olete. Maini lisab Jupiter Veevalajale lusti ja elurõõmu. Kõik viitab, et leiate lõpuks töö, mis teid tõeliselt huvitab. Võimalik, et selleks tuleb pingutada ja end täiendada. Olete otsingutes aktiivne ja oskate ka mõnes lihtsamas töös näha huvitavat. Teile on eelkõige tähtis kollektiiv, kus saate vahel lobiseda, kogemusi vahetada ja vabal ajal midagi ühiselt ette võtta. Augustist oktoobrini olete eriti särtsakas ja oskate tööandjale jätta endast suurepärase mulje. Ilmselt neil kuudel võitegi leida unistuste töö, kuhu jääte pikemaks ajaks.

Kui teil juba on sobiv töökoht, võite just teha kannapöörde, siirdudes rahulikumale tööle, kuna akud vajavad laadimist. Õppuritele on aasta edukas, iseasi, kui rahul olete valitud erialaga.

Majanduslik olukord on rahuldav. Märtsis võite saada palgakõrgendust, välistatud pole muugi ootamatu sissetulek – lotovõit, preemia, pärandus või tasu varasema töö eest. Selline ootamatu sissetulek võib teid segadusse ajada. Võite muutuda heldeks ja heategevus on teie südameasi. Kuna Jupiter koos Neptuuniga kipuvad teid kallutama liialdustesse, oleks tark enne raha paigutamist pidada nõu pere või juristiga. Märkate sageli ise, et olete liiale minemas.

Veedate palju aega kodus, kutsute külla sõpru-tuttavaid, eriti kevadel. Tõenäoliselt tuleb ette muutusi, enamasti meeldivaid, kodus ja suhetes kodustega. Võimalik, et tekib soov muuta kodu kaunimaks või vahetate elukohta. Märtsini võib esineda lahkarvamusi kodustega.

Juunis võite ägedushoos mõne tööalase või romantilise suhte ka katkestada. Püüdke mitte tormata, arutage toimuvat mõne hea sõbraga. Partnerluse probleemid peaksid lahenduseni jõudma juulis.

Laste jaoks on keeruline aega leida, kuid suudate siiski jälgida nende tegemisi ja neid vajadusel abistada. Olete oma lastele pigem hea sõber, arutades nendega maailmas toimuvat. Sellise käitumisega avaldate neile rohkem muljet kui vanemlikult positsioonilt nende tegevust kontrollides.

Väga tähtsad on sel aastal sõbrad. Soost olenemata kipute rohkem suhtlema meessoost sõpradega. Eriti palju veedate sõpradega aega jaanuari esimesel nädalal, oktoobris ja detsembris. Detsembris võite mõne sõbraga ka riidu minna või leiate, et see sõprus on aja ära elanud.

Tervisesse peate tõsiselt suhtuma. Ägeneda võib mõni põletikulise iseloomuga protsess või krooniline haigus. Asja kontrolli all hoides, tehes vajadusel põhjaliku tervisekontrolli, vähendate võimalikke riske.

Kalad

Kalad oskavad suurepäraselt oma aega planeerida, jagades seda arvukate hobide, kodu ja töö vahel. Kõik, mis tarvis, saab korralikult tehtud ja oskate sellest ka naudingut tunda.

Töös ja karjääris te erilist ambitsioonikust üles ei näita. Teete rahulikult tööd ega kibele mingeid uusi ülesandeid otsima. Kui mõni huvitav pakkumine lausa sülle kukub, kaalute rahulikult läbi, kuivõrd pakutav teie muud elu piirab, ja teete selle baasil otsuse. Palga suurus siin rolli ei mängi, pigem on olulised töö iseloom ja kollektiiv. Selliseid pakkumisi võib tulla novembris ja detsembris. Loomeinimestele on eriti viljakas aeg oktoobris, kui teil on küllaga inspiratsiooni.

Rahaga sel aastal erilisi probleeme olla ei tohiks, sest kulutate just nii palju, kui teil võimalik on. Oskate ka teisi nõustada, kuidas ökonoomsemalt majandada. Märtsis-aprillis hakkavad sissetulekud justkui imeväel suurenema – teil võidakse tõsta palka, võidate mõne konkursi, pakutakse hästi tasustatud ühekordset tööd, võite saada ka hinnalise kingituse või võita loteriis. Kui peaksite segadusse sattuma, oleks tark nõu pidada mõne usaldusväärse inimesega.

Aasta vältel peate meeles pidama, et kõik teie tegemised oleksid rangelt seadusega kooskõlas. Ühtegi tehingut ega dokumentide allkirjastamist ei tohi teha kiirustades.

Kodune elu ja suhted kodustega on igati korras. Olete huvitatud üksteise tegemistest ja veedate palju aega koos. Vajadusel abistate ka oma vanemaid.

Kodus te suuremaid muudatusi ei planeeri. Kevadel, eriti mais, nokitsevad paljud aiaomanikest Kalad oma valdustes.

Liitudes ja partnerlustes suuri muutusi ette näha ei ole. Töösuhetes võib esineda kergeid pingeid augustis ja septembris, kuid midagi tõsist see kaasa ei too. Suhted elukaaslasega on asjalikud. Sisimas pole te kumbki asjade sellise korraldusega päris rahul – ihkate enam romantikat, õrnust ja tähelepanu. Võibolla oleks aeg tuua ellu midagi uudset. Parim aeg teineteise jaoks on juuli. Kui olete üksik, võite sel perioodil endale kellegi leida. Sügisel võib ette tulla nägelemisi, kuid tõsisemaid tagajärgi need kaasa ei too.

Lastele pühendate täpselt nii palju aega, kui nad vajavad. Te ei ole liialt range ega muutu ka liialt uudishimutsevaks ega pealetükkivaks.

Tervis on Kaladel sel aastal hea. Võimalikud väikesed terviseprobleemid alluvad hästi ravile. Pigem võib muret teha mõne sugulase või sõbra tervis. Kaladel on soovitatav osa võtta pakutavatest meditsiinilistest uuringutest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Horoskoobi
2 aastat tagasi

“taseme” vöiks üks normaalne ajaleht küll seljataha jätta.

see
2 aastat tagasi

ju mõeldud kohalikele lammastele

Kes
2 aastat tagasi
Reply to  see

need kohalikud lambad veel on? See jamps pole kellelegi möeldud. Lihtsalt lehe täide jamaga.

Lääne Elu
2 aastat tagasi

Milleks sellist jama peab avaldama.

lambaid
2 aastat tagasi

ootab ees pügamine