Kunstiklubi avas sinise aastanäituse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Täna avatud kunstiklubi traditsioonilisel aastanäitusel panevad Läänemaa harrastuskunstnikud end proovile teemal „Lihtsalt sinine”.

Klubi paar kuud ametis olnud juhatuse esimehe Aliis Vammuse sõnul on aastanäitus kunstiklubi kõige olulisem väljapanek, kus tänavu on esindatud paarkümmend kunstnikku. Enamik neist on Läänemaa kunstipublikule varasematest aastatest tuttavad, esimest korda esineb klubi aastanäitusel Aliis Vammus.

Rõhuva enamuse väljapanekust moodustavad küll traditsioonilised õlimaalid või akvarellid, kuid Aide Leit-Lepmets lisab näitusele lõbusust lustlike installatsioonidega „Sinine meri”, „Sinine ilu”, „Sinine unistus” ja „Sinine esmaspäev Haapsalus”.

„Kuna ma olen kunstiõpetaja, siis leian, et minu ülesanne on näidata, et kunst pole ainult lõuendil, papil või paberil,” selgitas Leit–Lepmets.

Ühe läbiva teemaga aastanäitust korraldab kunstiklubi kolmandat korda. Varem on Läänemaa harrastuskunstnikud improviseerunud teemal „Vesi” ja „Võrgutav punane”.

Näitus jääb linnagaleriis avatuks veebruari alguseni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments