Jõuluturniir tõi kokku Lihula korvpalli üleeilse, eilse ja tänase päeva

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Võitjaks tuli Lihula meeskond. Foto: erakogu
Võitjaks tuli Lihula meeskond. Foto: erakogu
Võitjaks tuli Lihula meeskond. Foto: erakogu

Lihulas peeti esimesel jõulupühal korvpalliturniir, kus mängisid Lihulas korvpallipisiku ja korvpalli aabitsatõed selgeks saanud korvpallurid. Kõik turniiril osalenud mängijad on pärit Lihula vallast ja 99% neist kooliajal osalenud Lihula keskkooli/gümnaasiumi korvpallitreeningutel.

Turniirile oli ürituse korraldaja Mairo Kanter moodustanud võistkonnad nii, et meeskonnad koosneksid Lihulas elavatest mängijatest, Lihulast pärit, kuid nüüd pealinnas kas elavatest või õppivatest korvpalluritest ja “veterani” seisuses olevates mängijatest. Et korvpalliturniiri noorima ja vanima osaleja vanusevahe oli 40 aastat, võib öelda, et palliplatsil sai kokku Lihula korvpalli üleeilne, eilne ja tänane päev.

Pilgeni täis Lihula spordihoonesse kogunenud pealtvaatajad said näha huvitavaid pallilahingud. Lihula/pealinna ja Lihula korvpallipoiste mängu kõrval pakkus targa mänguga silmailu ka veteranide võistkond. Igas võistkonnas oli mängijaid, kes kooliajal korvpallis jõudnud väga kaugele. Näiteks peakorraldaja Mairo Kanter, kes aastaid tagasi kuulus Eesti noorte rahvuskoondisesse, ja Eesti meistrisarjas mänginud Rutmar Ploomipuu. Lisaks veel kunagised Eesti koolispordi liidu meistrid Argo Mõtt ja Kristo Linn.

Peamine oli aga see, et kohtuti vanade koolikaaslastega ja tuttavatega, kellega Lihula kooli päevil trenni sai tehtud. Nii pealtvaatajate kui ka osalejate seas hulgas olid mitmed õpetajad ja treenerid, kes Lihula korvpalli heaks palju andnud.

Turniiri võitis Lihula meeskond: Mairo Kanter, Reino Oosim, Rauno Kesküla, Andrus Ihermann, Andres Vaan, Margus Pärjala, Rando Tomingas, Randel Plaas, Janar Smütskov, Martin Lehtpuu. Teiseks tulid Linnapoisid ja kolmandaks Veteranid.

Peeti ka viskevõistlus, mille võitis Argo Mõtt, kes tabas 14 kolmepunktiviset minuti jooksul.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader review
9 aastat tagasi

Thanks so much for the blog article.Thanks Again. Great.

girls leather sandals
10 aastat tagasi

Very informative blog post.Thanks Again. Really Great.

medical insurance coverage
10 aastat tagasi

Im grateful for the blog article.Thanks Again. Really Cool.

trade advisor pro software
10 aastat tagasi

Great article.Really looking forward to read more. Keep writing.

make money online
10 aastat tagasi

Thank you for your post.Thanks Again.

maillot manchester united pas cher
10 aastat tagasi

Bookmarked!!, I like your website!
maillot manchester united pas cher http://nouveaumaillotmanchesterunited2014officiel.oursland.org/

jee
10 aastat tagasi

Lihula poisid on tegijad, elagu nad momendil kus iganes.