Tarekese lapsed viisid loomadele jõulurõõmu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5

Haapsalu Tarekese lasteaia lapsed kogusid varjupaiga kassidele ja koertele kingitusi ja andsid need reedel varjupaigale üle.

Juhataja Riima Velbre algatusel kogusid lasteaia kolme vanema rühma pered detsembrikuu jooksul Haapsalu varjupaiga koertele ja kassidele 5–6 kasti toitu, mänguasju ja tekke. Kassid said omale ka kraapimisposti.

“Me ei saanud loomi aidata neile uue pere leidmisega, aga jõulurõõmu saime ikka viia,” ütles Tarekese õppeala juhataja Krista Rehkli.

Varjupaigas elavad kaks koera tahtsid Rehkli sõnul mõlemad lastega kaasa tulla. Kassimaja kasse said lapsed läbi klaasi vaadata.

Lapsed kuulsid varjupaigas veel kord seda, kui palju koduloomad sõltuvad inimestest – kui sa oled endale looma võtnud, pead tema eest hoolitsema.

Haapsalu varjupaiga juhi Maarek Nõmmiku sõnul käib jõulude ajal loomasõpru varjupaigas tihedamini, aasta ringi aga vähe.

Varjupaiga sõbralikud koerad ootavad jalutamist, inimeste lähedust ootavad ka kassid. “Iga elusolend vajab tähelepanu,” ütles Nõmmik.

Tarekese lasteaia õpetajad panid raha kokku ja kinkisid varjupaigale fotoaparaadi, et kõik hüljatud loomad saaks üles pildistatud ja nende pildid leiaksid tee varjupaiga kodulehele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments