Vormsi vallajuhi kandidaat on Tanel Viks

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Tanel Viks. Foto: Facebook
Tanel Viks. Foto: Facebook

Vormsi vallavanemaks võib saada Tanel Viks, kes on pidanud saarel üle 10 aasta rattalaenutust ja kel on rahvusvahelises ettevõttes töötamise kogemus.

Tanel Viks oli eelmises koosseisus vallavalitsuse ja volikogu majanduskomisjoni liige. Ta kuulub kaitseliitu, on Isamaa ja Res Publica Liidu liige.

Esmaspäeval kohtus Tanel Viks volikogu liikmetega ja et ta on valimised võitnud valimisliidu Ka Talvel Vormsil kandidaat, saab ta tõenäoliselt ka toetuse. Valimisliidul on kuus häält üheksast.

„Töötanud rahvusvahelistes firmades, on kursis saare ettevõtlusega, sõjaväeline taust annab eeldused korrektsuseks,” luges Urmas Pau üles oma valimisliidu kandidaadi tugevaid külgi. Pau lisas, et on juba varem Tanel Viksi vallavanemaks kutsunud, aga on saanud äraütleva vastuse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
jajah
10 aastat tagasi

kas volikogu esimees on keele alla neelanud või lihtsalt ei tööta, et Pau pidevalt lehes valla nimel räägib? kas Pau kutsus Viksi vallavanemaks kui ta ise vallavanem oli? pole väga tõsiseltvõetav jutt.