Ilmateenistus hoiatab tugeva tuule, sademete ja libeduse eest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ilmateenistuse teatel sajab täna üle Eesti lumelörtsi ja vihma, tuul tugevneb iiliti kuni 30 meetrini sekundis. Ilmaolud muudavad teed väga libedaks.

Täna hommikupoolikul puhub edelatuul sisemaal kuni 17, rannikul kuni 25 meetrit sekundis. Keskpäevaks tuul lühiajaliselt nõrgeneb, aga kogu päeva kestev sadu piirab nähtavust.

Õhtupoolikul tugevneb loodesse pööranud tuul rannikupiirkondades kuni 22, puhanguti kuni 30 meetrini sekundis. Hilisõhtul võivad Saaremaal ja Hiiumaal esineda puhangud kuni 33 m/s.

Õhutemperatuur on hommikupoolikul plusspoolel, aga langeb pärastlõunal, mistõttu hakkab teele sadanud märg lumi külmuma.

Öö vastu esmaspäeva tuleb tormine. Sisemaal ulatuvad loodetuule puhangud kuni 25, rannikul 30 meetrini sekundis. Saaremaal, Hiiumaal ja Virumaa rannikul on võimalikud puhangud 33 m/s. Nähtavust võivad piirata lühiajalised lumehood.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments