Palivere liikumisradadel peeti järjekordsed talgud

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Fotod: Mati Kallemets

Pühapäeval peeti Palivere liikumisradadel taas talguid. Sel sügisel on 60 talgulist teinud liikumisradadel 331 töötundi.

Ilm oli tuuline, kuid talgulisi see ei heidutanud. Osalejaid oli jälle üle ootuste – 16 inimest. Vedasime liikumisradadele ca 40 m³ puidujäätmeid, tasandasime mullatööde jälgi kaablite mahapaneku trassil, lõikasime raja äärtest võsa ning remontisime sissesõidutee ja parkla löökaugud kruusaga.

Eltel Networks Eesti AS Lääne osakonna töömehed lõpetasid nõlva valgustuse ehituse; vaatepilt pimeduses säravale lumelaua- ja kelgunõlvale on lummav.

Valgustatud rajale lisasime 7 valgustit pimeda metsaääre täiendavaks valgustamiseks. Augustikuu pikne lõi läbi ühel faasil olevad 8 valgustit, põletas kaitsme karbikus kaitsmed ja posti otsas valgusti lisaseadme, õnneks valgusti ise on terveks jäänud. 6 valgustit on taastatud ning sel nädalal korrastatakse ka ülejäänud kaks valgustit.

Kui kännufrees sel nädalal oma töö valmis saab, on Paliveres plaanis veel üks talgupäev.

Mati Kallemets

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
HRT
10 aastat tagasi

No aga kuhu jäid arengukavade koostajad ja Parts, ma küsiks?