Lääne Elu paberleht 14. novembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Mariel Kõrgemägi teisipäeval Tuksis tunnustust vastu võtmas. Foto: Arvo Tarmula
Mariel Kõrgemägi teisipäeval Tuksis tunnustust vastu võtmas. Foto: Arvo Tarmula

Ühendvald saab vallavanema konkursiga
Lääne-Nigula vallavolikogu otsustas teisipäeval üheksa poolt ja seitsme vastuhäälega ühendvallale juhi leidmiseks konkursi korraldada, kuigi võimuliit soovis samal istugil vallavanema ametisse panna Olev Peetrise. >br/>

Jalgpallimurul kokku kukkunud poiss jäi ellu
Möödunud neljapäeva õhtupoolikul kella viie paiku seiskus Haapsalu staadionil sõpradega jalgpalli mänginud 15aastase poisi süda. Pärast elustamist ja nelja koomas veedetud päeva ärkas poiss tervena.

Vormsis on Läänemaa jõukaimad maksumaksjad
Vormsit võivad kadestada paljud omavalitsused, sest Vormsis on Läänemaa suurim keskmine sissetulek, maksumaksjate arv kasvab ja vallaeelarvesse on laekunud koguni viiendiku jagu rohkem tulumaksu.
Rahandusministeeriumi andmeil on Läänemaal praegu väikseim keskmine sissetulek Lihulas.

Aasta sotsiaaltöötaja on Mariel Kõrgemäe
Maavalitsus ja omavalitsuste liit valisid Läänemaa aasta sotsiaaltöö tegijaks Taebla valla ja Haapsalu hoolekandekeskuse 26aastase sotsiaaltöötaja Mariel Kõrgemäe. Maavalitsuse sotsiaalosakonna juhtaja Kersti Lõhmuse hinnangul on Aasta sotsiaaltöötajal loomupärane oskus lepitada, läbi rääkida, õpetada ja nõustada.

Teatejooksu raha anti taastusravihaiglale üle
Iga–aastase üle–eestilise laste teatejooksu korraldajad andsid Haapsalu Neuroloogilisele Rehabilitatsioonikeskusele üle 2000 eurot, mis läheb 6–aastase Eriku, 12–aastase Artjomi ja teiste liikumisvõime kaotanud laste raviks.

Tunnustati parimaid noorsootöötajaid
Läänemaa noorte möödunud nädalal peetud osaluskohviku lõpetas noorsootöö valdkonna tublimate tunnustamine. Aasta noor 2013 jäi sel aastal küll välja kuulutamata, sest ei olnud nõutavat arv kandidaate.

Vereta jahi parimad palad
Neljapäevases Lääne Elus näeb valikut Läänemaal toimunud Vereta jahi fotodest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments