Reformierakondlased tahavad Ridala volikogus kahe komisjoni esimeheks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Reformierakond esitab Ridala vallavolikogu arengukomisjoni esimeheks Anti Ratase ning haridus- ja vabaajakomisjoni esimeheks Reimo Nebokati, teatas Reformierakonna Ridala piirkonna esimees Reimo Nebokat.

„Arengukomisjonis seame prioriteediks teede ja tänavate korrashoiu. Jätkame teede augu- ning tolmuvabaks muutmist. Võtame plaani bussiootepaviljonide kordategemised Uuemõisas ning Panga külas. Ka valgustus elamupiirkondades on üheks oluliseks märksõnaks. Samuti tuleb arendada lautrikohtasid, et lihtsustada ligipääsu merele,“ ütles Ratas. „Tööandjana pean oluliseks rajada Kiltsi tööstusala territooriumile kaasaegne tööstuspark koos kommunikatsioonidega, kus saavad olema soodsad tingimused väiketööstuse arenguks. See peaks olema hea koht tootmis-, arendus- ja logistikaettevõtetele.”

„Haridus- ja vabaajakomisjonis sean prioriteediks põhikooli loomist Uuemõisa, Panga küla spordisaali renoveerimist ja lastehoiu temaatika”, ütles Reimo Nebokat, kelle hinnangul saadi valimistel nende ideede realiseerimiseks piisav mandaat.

„Uuemõisa lasteaed–algkoolist peab tulevikus saama põhikool ja selle ettevalmistusega kavatsen ka kooli hoolekogus alustada,“ sõnas Nebokat. „Loodan komisjoni esimehe kohale saamiseks saada toetust ka tänaselt võimuliidult.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ketas
10 aastat tagasi

Reimo Nebokati,

Kas tegemist on sama inimesega kes siin kunagi lehes isa rahadega figueeris ja taksoga Tallinnas burksi söömas käis. Irw

ketas
10 aastat tagasi

saaks isa ja vennad ka kuidagi volikokku sokutada. ja ämma ja kõik teised ka.

Rongi rattad ragisevad
10 aastat tagasi

Hakkab jälle see tolmuvaba teede jutt pihta. Terve läänemaa on tolmuvaba peale Herjava küla. Aga selleks on ka oma põhjus!! Nimelt ei ela seal ühtegi kõrgemat vallaametnikku:)) Ja oi kui sa vaid kuuleks kudas suvel seal vankri rattada ragisevad:))

Uuemõisa parm
10 aastat tagasi

ratas ragiseb:)

Lapsevanem
10 aastat tagasi

Kõigepealt võiks praegustele ning tulevastele lasteaia- ja koolilastele Uuemõisas luua head võimalused sportimiseks (spordisaal kooli juurde) ja alles seejärel mõelda põhikooli tegemisele (iseenesest kahtlen selle vajaduses sügavalt).

tohoh tonti
10 aastat tagasi

Eelmisele: absoluutselt nõus. Peab ikka väga loll olema, et kahte põhikooli ühte väiksesse valda tahta.

kesvalis?
10 aastat tagasi

Pohikooli mote on koige jaburam yldse.
Reaalsustaju puue.

deputaat
10 aastat tagasi

suur osa valimislubadusi juba täidetud, teed alates septembrist kuni maini tolmuvabad, alates detsembrist kuni aprillini ka auguvabad, ainult nende lautri kohtade suhtes ei saa sotti, kas tuleb massiline ärakargamine rootsi või mis moodi see merele ligipääs puudub, ka see et 2 bussiputkat plaani võetakse on ju tore, ja üldse, et on mandaat, prioriteet, et peaks ja ning kavatsetakse,loodetakse , süda läheb kohe soojaks ja uhke on olla

Uuemõisa parm
10 aastat tagasi
Reply to  deputaat

Kõht on tühi aga uhke tunne on küll. Jumal tänatud, et sots toetusi hakatakse kohe jagama saab poodi sooja minna sest tuba on külm. Bussipaviljonid on vajalikud saab seal vahel silma kinni lasata ilma, et lumi või vihm pähe sajaks.
Bussi asja ei ole sest piletiraha puudub. Suure uhkusega pean tunnistama, et olen uhke uhkete saadikute suure uhkuse, uhke Eesti üle!

Tommi maagilised trussikud
10 aastat tagasi

Ohh jah…. Kuhu kadus Uuemõisa laste tasuta bussisõit linnaliiniga? Kas oma netiarved võin nüüd valda tuua jne…..ühesõnaga ei muutu midagi. Palju lubadusi ja vähe tulemusi. Palju õnne meile valijad!

aga
10 aastat tagasi

Tasuta internet?