5

Reimo Nebokat: Reformierakond oli valmis ja tahtis võtta vastutust

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Lääne Elu kirjutas neljapäeval, et olen justkui sundinud kedagi loobuma Ridala vallavolikogu arengukomisjoni esimehe kohast. Lugesin seda imestusega, sest minu käest pole keegi Lääne Elust suvatsenud küsida, kas üldse selline asi juhtunud on?

Reimo NebokatTegelikult olid Reformierakonna esindajad Ridala vallavolikogus valmis ja ka tahtsid võtta vastutust. Reformierakonna nimekirjas volikokku pääsenud inimesed, sealhulgas mina, olime nõus valima Anti Ratase arengukomisjoni esimeheks. Olime nõus tegema koostööd tänase võimuliiduga, et see ka teoks saaks. See on fakt.

Mina isiklikult olin suhelnud nii telefoni teel kui ka silmast silma volikogu esimehe Toomas Vallimäega, kellele pakkusin juba oktoobris võimalust teha volikogus koostööd, mille tulemusel oleks valitud arengukomisjoni esimeheks Anti Ratas. Kuid mida tänane võimuliit ei tahtnud, oli koostöö. Jutt, et keegi Reformierakonna meeskonnast ei tahtnud vastutust võtta, on jabur.

Praegune võimuliit on sõitnud ja sõidab ilmselt ka edaspidi kõigist teerulliga üle. Volikogu esimees Toomas Vallimäe võiks avalikkusele selgitada, miks lubab ta volikogus sülitada seadusele ja tekitada olukorra, et volikogu liikmete tahet töötada mis tahes komisjonis ei aktsepteerita. Isegi riigikogu liige Kalev Lillo on pööranud tähelepanu seaduse mittetäitmisele Ridala vallavolikogus.

Reimo Nebokat, Ridala vallavolikogu liige

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Aken
Aken

Lihtne poliitiku möla ja ümmargune jutt.Ei midagi konkreetset.

teadagi
teadagi

Reimo Nebokat võiks vahest ka midagi omaks võtta aga reformi erakonnas pole see kunagi kombeks olnud. Seda teame ka kuidas R.N oli nõus vastutust võtma …..

Toslem
Toslem

Huvitav nägemus koostööst. Koostööna nähakse Anti Ratase valimist arengukomisjoni esimeheks. Aga edasi ? R.N. soovib vist ise teerullijuhiks saada.

Andres-Indrek
Andres-Indrek

Jaanituli?

Tegelikult
Tegelikult

….on hea,et ref Ridalas võimul pole. Muidu oleks vald ammu Haapsalu käpa all ja vallarahva võimalus oma asju otsustada oleks jäädavalt kadunud….

wpDiscuz