Haapsalus sõideti kestvuskrossi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Khevin Kalm. Foto: Tõnis Krikk

Kestvuskrossihooaeg jätkus Haapsalu lähistel Kiltsi lennuväljal. Heades tingimustes kulgenud võidusõit tõi poodiumikohti ka Lääne motoklubi võidusõitjatele.

Esimene start anti soolomootorratastele. Mehi masinatel oli kohale tulnud 109. Kahe tunni ja viie minuti pärast selgus võitja – lätlane Janis Vinters. Ka järgmised finišijoone ületajad olid lõunanaabrid. Edgars Silins oli teine ning Ugis Klimovs kolmas. Kulus veel pea kaks ja pool minutit ning sõidu lõpetas Lääne MK krossimees Kert Pääbo. E1 arvestuses kindlustas Kert endale kolmanda koha. Eesti MV arvestuses hoiab Lihula noormees endiselt esikohta.

Seitsmendana ületas finišijoone parim Seenior 40+ klassi kihutaja Reio Engman. Läänlane hoiab MV tabelis jätkuvalt maksimumpunktidega liidrikohta.

Ka harrastajatele peeti eraldi arvestust ning C klassi kiireim oli Lääne MK võistleja Khevin Kalm.

Võistluspäev jätkus 90minutilise võidusõiduga neljarattalistele ATVdele ja quadracer’itele ning absoluutselt kiireim mees rajal oli Kaspar Kangur.

Kestvuskrossi viimane etapp peetakse eeloleval nädalavahetusel Pärnumaal Paikusel.

Hannes Prikk

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
girls leather sandals
10 aastat tagasi

I really like and appreciate your blog article.Really thank you! Awesome.

New Mexico
10 aastat tagasi

Really appreciate you sharing this blog post. Really Great.

make money online
10 aastat tagasi

Im grateful for the blog article.Much thanks again. Want more.