Reio Engman Lange motokrossil kolmas

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Reio Engman

Motokrossi Eesti meistrivõistluste 2.etapp peeti Tartumaal Lange krossirajal ning Lääne motoklubi sõitjatest pääses seekord poodiumile Reio Engman.

Kui kvalifikatsioonisõidud suudeti pidada pea kuivades tingimustes, siis hommikul alanud vihmasadu muutis raja mudaseks ning vesiseks. Seenioride klassis oli stardijoonel 26 võidusõitjat. Sõidukiiruselt oli teistest üle idanaaber Sergei Kamarski, kuid oma sõiduvigade tõttu oli ta sunnitud esimese sõidu lõpetama Heigo Laureni järel teisena. Lääne MK sõitja Reio Engman jäi esimeses sõidus koguni neljandaks. Tugeva lõpuspurdi teinud Aivo Rabbil õnnestus pea viimasel hetkel Engmanist mööduda.

Teine võistlussõit oli suhteliselt sarnane esimesega, vaid Rabbi lõpuspurt jäi olemata ning Reio Engman lõpetas kolmandana. Etapi kokkuvõttes läänlasele samuti kolmas koht. Võitis Heigo Lauren ja teine oli Sergei Kamarski.

Pärast kaht etappi hoiab meistrivõistluste arvestuses liidrikohta Lauren (100 punkti), Reio Engman on 82 punktiga teine ning Aivo Rabbi kolmas (78 punkti).

MX 2 juunior klassis asus võistlustulle Kert Pääbo, kes Langel väga head kooslust tsikli, raja ja enda vahel ei leidnud. Esimeses sõidus oli Lihula noormees kuues. Teises sõidus suutis ta end natuke parandada ning lõpetas neljandana. Etapi kokkuvõttes talle viies koht. Kiireim oli Tomass Sileika Lätist. Meistrivõistluste tabelis leiab Kert Pääbo neljandalt positsioonilt. Liidri Sileika ja Pääbo vahe on 27 punkti.

MX 2 klassis oli läänlastest stardis Norman Madiberg, kes kahe sõidu kokkuvõttes oli 9. Meistrivõistluste arvestuses on ta 43 punktiga kaheksas. Liider on Karel Kutsar.

Eesti meistrivõistlusmotokrossis jätkuvad 22.juunil Tihemetsas.

Hannes Prikk

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments