0

Valge Daami päevade ajal joostakse esimene rahva- ja 11. lastejooks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Mullu osales Swedbanki lastejooksul Aafrika rannas üle 200 lapse. Foto: Margus Nerman
Mullu osales Swedbanki lastejooksul Aafrika rannas üle 200 lapse. Foto: Margus Nerman

Tänavuste Valge Daami päevade ajal joostakse esimest korda rahvajooks, lapsed võistlevad omavahel 11. korda.

Paralepa rannas toimuvale Swedbanki lastejooksule on oodatud kõik kuni 12aastased lapsed, võisteldakse kuni 200 m distantsil.

Lastejooksude stardid antakse pühapäeval, 25. augustil alates kella 11.30st, kui võistlema hakkavad kolmeaastased ja nooremad. Vanuserühmade stardid antakse umbes iga 15 minuti järel, jooksule peaks end registreerima vähemalt 30 minutit enne starti. Möödunud aastal osales jooksudel üle 200 lapse. Jooksu korraldavad Swdbank ja Haapsalu kergejõustikuklubi.

Kohe pärast laste autasustamist, kell 14 antakse Fra Mare eest start Haapsalu Valge Daami I rahvajooksule. Noored ja täiskasvanud võistlevad Paralepa terviseradadel 4,8 (üks ring) ja 9,6 km (kaks ringi) distantsil. Jooksu korraldab Paralepa jalgrattaklubi.

Sama distantsi läbivad kepikõndijad. Jooksjate autasustamine algab orienteeruvalt 15.30.

Jooksule saab end registreerida siin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz