Äike lõhkus ruutereid ja digibokse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nädal tagasi öö läbi väldanud äike rikkus Läänemaal 40 Elioni kliendi seadmed.

Elioni pressiesindaja Annelis Rum sõnas, et Läänemaalt tuli reedel Elioni rikketelefonile 64 kõnet ehk palju rohkem kui tavaliselt.

Neist 19 puhul tuvastasid klienditeenindajad sellise seadmerikke, mis tähendas vajadust osta kas uus ruuter, digiboks või emma–kumma adapter. Samuti tuvastasid Elioni tehnikud klientide juures kohapeal riket lahendamas käies veel 21 klienti, kellel oli seade katki läinud ning tuli soetada uus.

„Kokku mõjutas äike seega kõige kehvemal moel 40 inimest, kes pidid soetama uue seadme — ruuteri, digiboksi või adapteri,” ütles Rum. See tähendab rahalist väljaminekut seadme maksumusest olenevalt. Uus ruuter maksab 108 eurot, digiboks enamasti 99 eurot, adapterite hinnad algavad kümnest eurost.

Pressiesindaja sõnul garantii äikesekahjude korral ei kehti ja Elion kahju samuti ei korva, sest seadmed kuuluvad klientidele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments